IZ PRVE RUKE! Piksi za sada KULIRA MEDIJE, odbio da analizira KRAH na Mundijalu!

Autor:

Sport

03.12.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacija i dalje čeka odgvore za lošu igru Orlova na Mundijalu...

IZ PRVE RUKE! Piksi za sada KULIRA MEDIJE, odbio da analizira KRAH na Mundijalu!

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije provela se kao bosa po trnju na ovogodišnjem Mundijalu u Kataru.

Uprkos velikim očekivanjima nacije, srpski fudbaleri su iz tri meča osvojili samo jedan bod, primili osam i postigli pet golova - zauzevši 29. mesto na Mundijalu.

Republika

O totalnom krahu Srbije u Kataru, selektor Dragan Stojković Piksi, nije želeo da govori pred našim novinarima dan nakon poraza od Švajcarske (3:2).

Ostao je nem, međutim, čitava Srbija čeka analizu i odgovore. Nadamo se da će Piksi uskoro progovoriti o nastupu našeg nacionalnog tima u Dohi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vuk07

03.12.2022 13:16

Piksi kao veliki strucnjak uveo nesto sto dosad ostali selektori nisu. Igraj pobedi ali kako, kako znas i umes. To se zove demokratija u fudbalu. Ne sme da da se vrsi pritisak na igrace. Svako može da igra koliko može i ume. I sad cekamo Evropsko prvenstvovprocice kao i svetsko. U cemu je problem fudbal ce se igrati i dalje dok postoji svet. Vreme je ispred nas valjda cemo jednog dana da se pomerimo od mrtve tacke u kojoj smo sad.