"TUGA NE PRESTAJE, ONA JE NAJTEŽI TERET" Supruga Olivera Dragojevića se potresnom objavom prisetila muža na njegov 75. rođendan (FOTO)

Autor:

Zabava

07.12.2022

11:50 >> 11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oliver Dragojević preminuo je 29. jula 2018. godine nakon duge i teške borbe sa rakom pluća.

"TUGA NE PRESTAJE, ONA JE NAJTEŽI TERET" Supruga Olivera Dragojevića se potresnom objavom prisetila muža na njegov 75. rođendan (FOTO)

Foto: Profimedia, Facebook

Vesna Dragojević posvetila je na svom Fejsbuk profilu emotivnu objavu pokojnom suprugu, pevaču Oliveru Dragojeviću, koji je preminuo pre četiri godine, a na današnji dan bi proslavio 75. rođendan.

Vesna je pratiocima otkrila da se oseća jako tužno, te otkrila kako se i dan-dans teško nosi sa gubitkom supruga.

- Tuga ne prestaje. Uvuče se u tebe kao sitna prašina. Razliva se tako gore, dole, dok ne dođe do najsitnije pore u tvom telu. Nevidljiva je, ali je nosiš kao najteži teret koji čovek može izdržati - napisala je Vesna u objavi uz Oliverovu pesmu "Tristeca".

Podsetimo, Vesna i Oliver Dragojević venčali su se nakon što su se poznavali samo 10 meseci, a zajedno su ostali punih 45 godina.

U Dragojevićevom rodnom Splitu danas će biti organizovano obeležavanje rođendana, kome će prisustvovati mnogobrojni fanovi pokojnog pevača.

Republika

Foto: Profimedia

OIliver Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading