KAKVA SPRDNJA! Sami se ugase, pa optužuju druge da ih gase: Junajted grupo, dosadila si i Bogu i narodu!

Autor:

Vesti

07.12.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Šolak je sličan cirkus priredio pre skoro tri godine, kada je tražio da Telekom izbaci njegove kanale iz ponude, a onda pokrenuo hajku zbog “gušenja medija”

KAKVA SPRDNJA! Sami se ugase, pa optužuju druge da ih gase:  Junajted grupo, dosadila si i Bogu i narodu!

Foto: printscreen

Dragan Šolak na ivici bankrota

Kao što su pre koju godinu sami isključili TV N1 iz kablovske mreže Telekoma, pa optužili ovu kompaniju da ih “guši”, tako su sada obustavili emitovanje svojih programa i proglasili da u Srbiji više nema slobodnih medija! 

Da nije tužno, bilo bi smešno. A da krajnje jadno ne ponavljaju već viđeno, možda bi im najnovija PR akcija bila, pošto je svakako besmislena, bar originalna. 

Samoproglašeni “slobodni mediji” Nova S i N1, koji svakog dana savijaju kičmu pred svojim velikim gazdom Draganom Šolakom, juče su poslušnički izvršili još jedno njegovo naređenje i obustavili emitovanje TV programa na 24 sata, tvrdeći da time simbolično dokazuju da u Srbiji, osim njih, nema medija koji su slobodni. 

Ali, jedino od čega su Šolak i njegovi medijski službenici slobodni su čast, principi i patriotizam. Svoju akciju zakazali su na dan samita EU - Zapadni Balkan, u iluziji da su mnogo bitni da će neko od evropskih zvaničnika to tamo uopšte da registruje, kamoli da se tim povodom oglasi.  

U isto vreme, na isti dan, tajkun Šolak je angažovao svoje političke poslušnike iz (lažnog desničarskog!) dela srpske opozicije da se u Savetu Evrope žale na “gušenje slobode medija u Srbiji”.  

Eto, ujedinjeni u mržnji prema sopstvenoj zemlji, takozvani veliki nacionalisti iz dela opozicije lepo sarađuju sa Draganom Šolakom, “slučajnim Srbinom” i belosvetskim tajkunom, koji u zapadnim medijima naručuje i skupo plaća tekstove gde se Srbija optužuje za ratne zločine!  

Pritom, egzibicija sa obustavom TV programa samo je repriza sprdnje koju su Šolak i njegovi čauši priredili pre skoro tri godine. 

U januaru 2020. godine, nakon što su na adresu kompanije Telekom Srbija poslali nezakonit ugovor za dalju saradnju i distribuciju TV N1 kod operatera Supernova, iz Junajted grupe, vlasnika N1 i ostalih, poslali su nalog da se hitno ugase njihovi kanali u ovoj mreži. 

Kada je Supernova postupila po nalogu Junajted grupe i prestala da emituje N1, Šolak i ekipa su pokrenuli pravu hajku i protiv Telekoma i protiv države Srbije, optužujući ih za gušenje medija!  

Zbog ove manipulacije, koja predstavlja drastično narušavanje poslovne reputacije, Telekom Srbija je tužio odgovorne pred sudom u Švajcarskoj, gde je Šolakovo zvanično prebivalište, u luksuznoj vili na Ženevskom jezeru. 

I sada opet rade isto, sami sebe ugase, pa optužuju druge za nekakav medijski mrak! Junajted grupo, gospodine Šolak, dosadili ste Bogu i narodu, ponavljate se, sjašite više, bre. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading