PRLJAVA PROPAGANDNA IGRA TAJKUNSKIH MEDIJA: Umesto da priznaju da vode hajku protiv Vučića, šolakovski mediji glume žrtve!

Autor:

Vesti

06.12.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medii pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka po ko zna koji put od sebe prave žrtvu!

PRLJAVA PROPAGANDNA IGRA TAJKUNSKIH MEDIJA: Umesto da priznaju da vode hajku protiv Vučića, šolakovski mediji glume žrtve!

Foto: Promo

Tajkunske televizije N1 i Nova S, tajkunske udarne pesnice koje na svakom mestu i u svakoj prilici napadaju aktuelnu vlast u Srbiji i srpskog predsednika Aleksandra Vučića, pokrenule su skadaloznu kampanju sa ciljem dodatnog pritiska na državno rukovodstvo i to u najtežim regionalnim ali i svetski prilikama. 

Konkretno, specijalna medijska operacija pokrenuta je na dan kad predsednik Vučić putuje u Tiranu gde će učestvovati na samitu Zapadni Balkan - EU i gde će se grčevito boriti za Srbiju i njene interese.

Šolakova propagandna glasila, koja se u javnosti lažno predstavljaju kao nezavisna i svima sole pamet o nazovi objektivnom novinarstvu, prestala su sa emitovanjem programa od ponoći 6. decembra, a umesto redovnog sadržaja na ovim televizijama stoji natpis "Mrak u Srbiji bez slobodnih medija".

Republika

Foto: Printscreen/Tanjug/Darko Bandic/Promo Public

 

Suvišno je i dodati da su ove dve televizije koje posluju u okviru Šolakove "Junajted medije" isti natpis objavile i na društvenim mrežama.

Celokupna ova operacija, tvrde upućeni, pokrenuta je kako bi tajkunski propagandisti još jednom od sebe pokušali da naprave žrtvu, a od države Srbija i njenog predsednika cenzora koji tobože nedozvoljava rad kvazi-slobodnih medija.

Umesto da otvoreno priznaju da vode najprljaviju kampanju protiv predsednika Srbije, njegove porodice i saradnika i svih koji ga podržavaju, Šolakovi kerberi u gebelsovskom maniru pokušavaju da se predstave žrtve navodne medijske torture.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, lažna novinarska elita iz pomenutih medija nedavno je pokrenula kampanju čija je meta bio sin predsednika Srbije Danilo Vučić.

Uz to, tajkunska uzdanica Jelena Obućina ne propušta priliku da napadne državno rukovodstvo, a poslednja nebuloza koju je lansirala u etar je da je nenormalno što Srbija neće da prizna lažnu državu Kosovu, o čemu je Republika takođe pisal.

Blam sajta Nova S

Da sve bude gore po Šolakove megafone, portal Nova objavio je integralno saopštenje Bete o prekidu emitovanja programa u kojem stoji da su "dve televizije objavile isti natpis, bez objašnjenja o čemu se tačno radi".

Izgleda da se kod Šolaka ne zna ko pije ko plaća, pa sajt Nove propagandnu kampanju svoje televizije objašnjava rečima "da nije baš jasno o čemu se radi"(?!). 

Foto: printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lidija

06.12.2022 09:32

Naravno da vode "hajku" protiv Vučića. Ako je ne budemo vodili uspešno, propadosmo. Ukoliko posle ovoliko godina njegove vladavine uopšte imamo šanse.

Vukgorski

06.12.2022 10:42

Pa što ne pustite poruke koje dobijate kad ste vi "slobodni" mediji ?

Vukgorski

06.12.2022 12:01

Mnogo ste glupi