TAJKUNSKA BRUKA! ŠOLAKOVA PODRŠKA KURTIJU: U vreme najveće krize tajkunski medij radi intervju sa premijerom lažne države

Autor:

Vesti

30.11.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti biće gost političke emisije na televiziji N1.

TAJKUNSKA BRUKA! ŠOLAKOVA PODRŠKA KURTIJU: U vreme najveće krize tajkunski medij radi intervju sa premijerom lažne države

Foto: N1, Promo

Da tajkunski mediji u vlasništvu Dragana Šolaka nemaju ni stida ni srama, najbolje pokazuje to što u vreme najveće krize po pitanju Kosova, koja okupira Srbiju, oni ugošćavaju premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija, koji nam je do sada zadavao najviše briga, a i opstrukcija u pogleda dijaloga Beograda i Prištine.

Primetno je da se Kurti aktivirao u lobiranju za to da se Srbiji ukine svako pravo učešća u dijalogu, a i tome da se prištinskim vlastima ne zameri to što se do sada nisu pridržavlai nijednog međunarodnog sporazuma niti dogovora, koji od početka "koče".

Podršku Kurtijevom lobiranju, kome nisu strane uvrede upućene Srbiji, niti svemu što je Srpsko, budući da je već naveo kako Srbija nije normalna država pruža niko drugi do tajkunski medij u vlasništvu Dragana Šolaka.

Foto: N1

Najava emisije

Tako će se Kurti naći u ulozi gosta u emisiji Presing sa Amirom Đukićem na TV N1 BiH.

Emisija je najavljena na sledeći način:

- Kako teku pregovori oči u oči, Albin Kurti i Aleksandar Vučić, politički zatvorenik režima Slobodana Miloševića s jedne i ministar informisanja tog istog režima s druge strane? Hoće li Srbija do proljeća naredne godine priznati Kosovo? Šta znači francusko-njemački prijedlog za konačno rješenje nazvan “model dvije Njemačke”? Zašto tvrdi da bi Zajednica srpskih opština na Kosovu značila uspostavu nove Republike Srpske? Jesu li još žive ideje o razmjeni teritorija na Balkanu? Koje su sličnosti i razlike bosanskohercegovačkog i kosovskog “gordijevog čvora”? Hoće li nakon potpisanih sporazuma u Berlinu uslijediti pad posljednjeg viznog zida na Zapadnom Balkanu, između BiH i Kosova?

Takođe, ovaj intervju najavljen je kao ekskluzivan, iako je to već viđena i dobro poznata demagogija koju je premijer lažne države Kosovo već imao prilike da prezentuje na jednoj crnogorskoj televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ena

30.11.2022 16:56

N1 i Solak su Siptari, pardon,AUTOSOVINISTI