RADA TRAJKOVIĆ NAPOKON PRIZNALA: Meni i Rašiću nije važno to što nas ne želi narod, nama je važno da nas želi Kurti! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.12.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Trajković je priznala da joj nije bitna volja srpskog naroda.

RADA TRAJKOVIĆ NAPOKON PRIZNALA: Meni i Rašiću nije važno to što nas ne želi narod, nama je važno da nas želi Kurti! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Savetnica ministra u Kurtijevoj vladi Nenada Rašića napokon je priznala da njoj nije bitno da to što je nije izabrao narod, već da joj je bitno samo da se nađe u vladi Aljbina Kurtija.

- Ali drughi par rukava je da je ta Srpska lista osvojila većinu glasova. I to nije sporno. Lista koju ste Vi podržali je osovojila 1200 glasova. Suštinski, Vi i i ministar Rašić nemate legitimitet da predstavljate Srbe, na stranu da li je Vas Kurti izabrao ili nije - rekla je novinarka N1 Radi Trajković.

 

 

- Sve ja to razumem i sve ja to shvatam, ali u momentu kada imate ovakvu krizu, da li mislite da je važan legitimitet? Za mene kao savetnika to upšte nije prioritet! - rekla je Trajković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

06.12.2022 11:34

Ovoj matoroj nakazi treba pod hitno zabraniti ulaz u Srbiju i oduzeti sve stanove koje je dobila od lopova Mladjana Dinkica dok je surovala s njim u propalom G 17,fuj gadi mi se, ali stici ce je kosmicka pravda kad tad