VUČIĆ JE USPEO DA VRATI DIJALOG ZA STO, A KURTI DA OTVORI TEMU TABLICA KAKO BI SRBE MALTRETIRAO! Ana Brnabić o problemima na Kosovu!

Autor:

Vesti

04.12.2022

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U večerašnjoj emisiji Hit Tvit na televiziji Pink gost je i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić.

VUČIĆ JE USPEO DA VRATI DIJALOG ZA STO, A KURTI DA OTVORI TEMU TABLICA KAKO BI SRBE MALTRETIRAO! Ana Brnabić o problemima na Kosovu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Brnabić

Na pitanje voditeljke da li Beograd ostaje pri tome da neće ići na samit u Tiranu, Brnabić je rekla da predsednik Aleksandar Vučić još uvek nije odlučio da li će ići.

- Aleksandar Vučić je nekako ne znam kako uspeo da vrati dijalog na sto. Kad su  jednom prilikom kritikovali Vučića da je sateran u ćošak, ja sam tada rekla, taj ćošak je on izborio, mi nismo imali ni ćošak -  rekla je Brnabić i dodala:

- Imali smo dva puta zabranu glasanja na Kosovu i Metohiji što je brutalno kršenje ljudskih prava. Za to su dobili samo osudu i saopštenje. Onda smo imali problem tablica, koji je veštački napravljen od strane Aljbina Kurtija, koji je bio rešen. On je otvorio temu tablica sa namerom da maltretira narod na severu Kosova i Metohije.

- Onda je usred Berlina rekao da u Prištini ne postoji Briselski sporazum, i samimi tim ga ne prihvatamo. I opet niko se nije olgasio iako je to izjavio usred Berlina. Kao šlag na tortu postavio je Nenada Rašića u tzv. vladu Kosova kao predstavnika Srba, čoveka koji je osvojio 0,2 posto na izborima. On i Rada Trajković su zajedno dobili toliko, srpska lista dobila je skoro 30 puta više od obvog Nenada Rašića - rekla je Brnabić.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading