"ALJBIN KURTI JE BAHAT"! Predsednik Vučić poslao jaku poruku premijeru takozvane države Kosovo! "Zaštitiću narod od onih koji bi da ga pobiju"!

Autor:

Vesti

06.11.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić u večerašnjem Hit Tvitu rekao je smena Đurića i neformiranje ZSO još veći problem od tablica kad je u pitanju Kosovo.

"ALJBIN KURTI JE BAHAT"! Predsednik Vučić poslao jaku poruku premijeru takozvane države Kosovo! "Zaštitiću narod od onih koji bi da ga pobiju"!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/Tanjug/AP

Aleksandar Vučić i Aljbin Kurti

- To je ta velika doza bahatosti i bestijalnosti Aljbina Kurtija da može usred Berlina da gazi Briselski sporazum - rekao je Vučić podsećajući da je Kurti Đurića smenio iz Berlina.

- Godinama upozoravam ljude u Evropi na ovako nešto, a oni misle da nam je mnogo više stalo do evropskog puta, a stalo nam je, da imaju čime da nas ucenjuju, dok svoje "divlje čeljade" moraju da pomažu. Moralo je da dođe do ovog trenutka - kazao je predsednik.

On konstatuje da ćemo pokušati da sačuvamo mir i stabilnost i poručio Kurtiju da se drži onoga što je dogovoreno.

- Sad malo Zajednica srpskih opština i povlačenje odluke o tablicama, da se (Aljbin Kurti) drži slova onoga što je potpisano. Kad to naučiš, onda možemo dalje - rekao je Aleksandar Vučić.

Predsednik je rekao da ćemo uraditi sve da sačuvamo živote naših ljudi, a da je legitiman stav da neko to neće, ali se onda mora izabrati drugi predsednik.

- Ja to neću. Učiniću sve da zaštitim narod od onih koji bi da ga pobiju - rekao je Vučić.

Predsednik kaže da zna koliko je bilo teško Đuriću i Filipoviću i da će za to dobiti jedan odlikovanje, a drugi orden.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading