UNIŠTILI SU ZEMLJU I DOVELI CARINU NA JARINJE I BRNJAK: Vučić OŠTRO odgovorio na gnusne napade opozicije!

Autor:

Vesti

06.11.2022

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je gost u emisiji Hit Tvit na televiziji Pink.

UNIŠTILI SU ZEMLJU I DOVELI CARINU NA JARINJE I BRNJAK: Vučić OŠTRO odgovorio na gnusne napade opozicije!

Foto: TV Pink/printscreen

Tom prilikom, između ostalog, dao je i odgovor opoziciji.

Kaže da Zdravko Ponoš govori o stepenu zagađenosti da bi bio lepo primljen u stranim ambasadama.

- Imam Telekomov kablovski sistem "Supernovu" i preporučujem ga građanima, pa ne moram ove gluposti da slušam i nisam ovo čuo dosad. Što kriju da je Zagreb zagađeniji od Beograda? - pitao je Vučić i ističe da sreća da nije slušao lažove koji su tražili da zatvorimo sve rudnike uglja.

- Sve puteve u Rađevini i Jadru smo uradili mi - rekao je predsednik i podsetio na zatvaranje fabrika u tom delu Srbije.

- Ništa nisu uradili, a mi smo doveli i Amerikance i Engleze - dodao je Vučić i ponovio da žali za odlukom da se ne eksploatiše litijum u tom delu Srbije.

Na optužbe Vuka Jeremića, Vučić kaže da su njegovi "narodni predstavnici sudski dokazani kriminalci", te ukazao na primer Miroslava Aleksića.

- Ovi ljudi nisu osuđeni, a "oni su kriminalci". To mu je ulaznica u strane ambasade. Uništili su zemlju i doveli nam carinu na Jarinje i Brnjak još 2011. godine - govorio je Vučić i dodao da je najbesmislenije "uzalud srbovati".

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading