BRAĆA MAJSTOROVIĆ ZA POBEDU: Borac se vratio na pobedničke staze!

Autor:

Sport

06.11.2022

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Druge južnobanatske lige istok u Velikom Središtu igran je meč između domaćina Borca i Vladimirovca. Rezultat na kraju utakmice glasio je 4:1.

BRAĆA MAJSTOROVIĆ ZA POBEDU: Borac se vratio na pobedničke staze!

Foto: FK Borac Veliko Središte

Od samog starta meča u Velikom Središtu viđena je prava fudbalska predstava, sa dosta dobrih poteza i mnogo trčanja.

Republika
 

Ubrzo posle prvog sudijskog zvižduka na meču viđen je i gol. Igrao se četvrti minut kada je dobru akciju domaće ekipe golom krunisao Majstorović Aleksandar za prednost Borca od 1:0. 

Nastavio je sastav Danijela Ninkova sa ofanzivnom igrom, gosti su pokušavali da iskoriste nešto više slobodnog prostora na protivničkoj polivini, ali bez ozbiljnije prilike. 

Da njegova ekipa na odmor ode sa dva gola prednosti pobrinuo se strelac do tada jedinog gola na meču. Majstorović je snažnim i preciznim udarcem postavio rezultat meča na 2:0.

Mlada i rastrčana ekipa Vladimirovca u drugo poluvreme ulazi dosta ofanzivnije što krunišu i svojim prvim golom na meču. Miloš Ličina trese mrežu golmana Tepavca i smanjuje zaostatak na 2:1.

Da ne bude previše uzbuđenja do kraja meča pobrinuo se Bojan Majstorović. U 60. minutu solo prodorom izlazi sam pred golmana Sladakovića i savladava ga za 3:1.

Tačku na meč stavlja svojim drugim golom Majstorović u 74. minutu. Posle presečene lopte Bojan po drugi put matira golmana gostiju za 4:1.

Odlična utakmica odigrana je danas na terenu Borca. Fer i korektno na obe strane sa dosta prilika pred golmanima. Treba napomenuti da su gosti na ovaj meč došli u okrnjenom sastavu. Zoran Maksimović je u startnih 11 uvrstio čak pet mladih igrača, što pokazuje da je pred timom svetla budućnost.

Posle ovog meča Borac je napredovao za jedno mesto i sada je šesti tim na tabeli, gosti su posle poraza spali na 11. poziciju.

Borac (Veliko Središte) - Vladimirovac 4:1 (2:0)

Borac: Tepavac, S. Mutavski (od 46' Nika), Vej, Omorac (od 85' Bugar), Smolović (od 85' Stevanović), Majstorović, Tošić, Stijačić, A. Mutavski, Majstorović, Peter (od 75' Đorđević).

Vladimirovac: Sladaković, Spasić, Krkobabić, Jakovljev, Sekešan, Balan, Cvijetić, Brošćanc (od 69' Brošćinjanc), Ličina, Abdulaji, Musta.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading