HEROJ S KOSOVA NA ODLIKOVANJU! Đurić: Nema veće časti od toga da vas vaša država i predsednik Vučić svrstaju u red velikih

Autor:

Vesti

06.11.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Đurić, bivši komandir Regionalnog policijskog direktorata Sever na Kosovu i Metohiji, koga će predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovati, kaže u razgovoru za Republiku da je to za njega i njegovu porodicu velika čast.

HEROJ S KOSOVA NA ODLIKOVANJU! Đurić: Nema veće časti od toga da vas vaša država i predsednik Vučić svrstaju u red velikih

Foto: kosovo online, TANJUG/ RADE PRELIC/ bs

Aleksandar Vučić, Nenad Đurić

Đurić je odbio da svom narodu deli ukore, jer nisu preregistrovali svoja vozila sa srpskih na kosovske tablice, zbog čega ga je Aljbin Kurti, premijer privremenih prištinskih institucija, smenio.

Predsednik Srbije je odlučio da odlikuje Đurića i na taj način se oduži čoveku koji je postao metafora bunta našeg naroda u južnoj srpskoj pokrajini, koji više nije mogao da trpi iživljavanje iz Prištine. 

- To je za mene i moju porodicu najveća čast kada vas vaša država Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučić svrstaju u red velikih - kazao je Đurić za Republiku. 

Kako dodaje, predsednik Srbije ga je lično pozvao da mu kaže za odlikovanje. 
K.Blagović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading