ISPLIVALI ŠOK DETALJI TAJNOG VENČANJA: Darko Lazić sakrio od svih da se ženi jer mu je izabranica već uveliko TRUDNA?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić nedavno je u tajnosti stao na ludi kamen sa devojkom Katarinom, a sada se saznalo i zbog čega su sve sakrili.

ISPLIVALI ŠOK DETALJI TAJNOG VENČANJA: Darko Lazić sakrio od svih da se ženi jer mu je izabranica već uveliko TRUDNA?!

Foto: Instagram

Darko Lazić sa devojkom

Darko Lazić i njegova izabranica Katarina venčali su se u strogoj tajnosti u opštini u Novom Sadu u prisustvu kumova i svega nekoliko prijatelja. Kako se saznaje, razlog zbog kog je folker na sve načine pokušavao da sakrije da je po drugi put izgovorio sudbonosno "da" je to što je njegova sada zvanična supruga navodno već skoro dva meseca u drugom stanju.

Kako izvor blizak novopečenim bračnim partnerima otkriva, Lazić se emotivnom partnerkom oženio samo dve nedelje nakon saznanja da će mu roditi dete. 

Katarina je najradosnije vesti podelila s Darkom pre svega 15 dana. Nije mogao da dođe sebi od sreće. Kako bi joj dokazao da je spreman da brine o njoj i bebi, pitao ju je da se uda za njega i čim je pristala, brže-bolje je zakazao opštinsko venčanje - navodi izvor za Alo i otkriva da su se bračni partneri međusobno dogovorili da naprave intimno slavlje na kom neće prisustvovati članovi njihovih porodica.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Darko Lazić sa izabranicom Katarinom S.

- Iako je mnoge začudilo što su se venčali bez prisustva porodice, smatrali su da je tako najbolje s obzirom na to da su sve isplanirali na brzinu i da je Kaća na početku trudnoće. Gala slavlje ostaviće za kraj sledeće godine, kada se ona oporavi od porođaja. Porodice im to nisu zamerile, već su im požele svu sreću u braku i daljoj budućnosti - završava izvor.

Inače, koliko je Lazićev odnos sa Katarinom i pre venčanja bio ozbiljan, svedoči i činjenica da je Lazić je od svojih menadžera nedavno tražio 40.000 evra. Taj novac mu je bio potreban da  dovrši opremanje stana u kom će se skućiti sa svojom devojkom, o čemu je Alo! ekskluzivno pisao.

Podsetimo, Darko iz braka s Anom Sević ima ćerkicu Lorenu, a iz veze sa višegodišnjom partnerkom Marinom Gagić trogodišnjeg sina Alekseja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Lazić

Darko: Sve žene sam varao sa Katarinom

Lazić je nedavno istakao da je zaljubljen u Katarinu otkad je još kao klinac upoznao, te i da je tako bilo i kad je bio s drugim ženama.

Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života. Imam dvoje dece iz svojih veza s bivšim ženama i to je lepo. Deca su najlepša stvar i nikad ne bih poništio sve ono iz prošlosti iako sa ženama nije uspelo. Moj život je takav kakav je, sad imam 31 godinu i imam potrebu da se konačno smirim - rekao je Darko.

Republika

Foto: Peđa Kasić

Darko Lazić se oženio sa Katarinom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading