TAKO SE BORI ZA REPREZENTACIJU: Portugalci će večno pamtiti Pepeov gest (VIDEO)

Autor:

Sport

11.12.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavio je sve na terenu.

TAKO SE BORI ZA REPREZENTACIJU: Portugalci će večno pamtiti Pepeov gest (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Portugalija je poražena od Maroka u četvrfinalu Svetskog prventsva u Kataru, a Pepe svoj tim nije hteo da ostavi na cedilu i pored teške povrede. Iskusnom defanzivacu je tokom meča utvrđeno da je tokom duela na "Al Tumama" stadionu slomio ruku.

- Pepe je doživeo prelom podlaktice leve ruke tokom utakmice sa Marokom. Reprezentativac Portugalije je išao na pregled posle meča u Dohi i tamo su potvrđene sumnje da se radi o prelomu - saopšteno je iz Fudbalskog saveza ove zemlje.

Ovo je Pepeu verovatno bio i poslednji nastup za svoju državu, pa ne čudi tolika volja za igrom, mada je iskusni Portugalac kroz celu karijeru bio poznat kao veoma požrtvovan igrač.

Za reprezentaciju Portugalije odigrao je 133 utakmice i postigao osam golova.

Iako rođen u Brazilu, Kepler Laveran Lima Fereira, kako mu je puno ime, karijeru je gradio u Portugaliji. Ponikao je u Maritimu, a afirmisao se u Portu odakle je u transferu vrednom 30.000.000 evra pojačao Real Madrid.

U prestonici Španije je nastupao čitavu deceniju  - od 2007. do 2017. godine. Nakon odiseje u redovima Blankosa usledila je selidba u Bešiktaš, da bi 2019. ponovo obukao dres Porta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading