Najveće RAZOČARANJE Mundijala - Hari Kejn!

Autor:

Sport

11.12.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do izražaja je u Kataru došlo to što kapiten Engleske ne igra za veliki klub, koji juri trofeje.

Najveće RAZOČARANJE Mundijala - Hari Kejn!

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn

Fudbalska reprezentacija Engleske još jednom je podbacila na Svetskom prvenstvu, pošto je takmičenje na Mundijalu u Kataru završila u četvrtfinalu, porazom od Francuske.

Glavni krivac za eliminaciju "Gordog Albiona" je Hari Kejn, koji je u 84. minutu utakmice iz penala lansirao loptu "skoro do Ivanjice", a da je pogodio mrežu doveo bi svoj tim na prag produžetaka.

Osim toga, imao je još nekoliko odličnih šansi iz kojih nije uspeo da matira klupskog kolegu Uga Ljorisa.

Međutim, treba biti pošten i priznati da je tačno pola sata pre užasno izvedenog penala uspeo da realizuje prvi jedanaesterac, ali to nije bilo dovoljno Englezima.

Loš i u prve četiri utakmice

Dok se u utakmici protiv branioca svetske titule i moglo očekivati da će Kejn imati problema, to svakako nije bio slučaj sa protivnicima koje su Englezi imali u grupnoj fazi i osmini finala.

Engleska je u grupnoj fazi igrala sa Iranom, Sjedinjenim Američkim Državama i Velsom, pa se slobodno može reći da je, uz Holandiju, imala najlakšu grupu na Mundijalu. Na te tri utakmice su izabranici Gereta Sautgejta dominirali, dali su devet golova, ali Kejn je zatajio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn još jednom nije uspeo da usreći svoj narod

Kapiten reprezentacije Engleske je odigrao 220 minuta i nijednom se nije upisao u strelce!

Centarfor "Gordog Albiona" je potom led uspeo da probije golom iz kontre u osmini finala, koje su Englezi igrali protiv Senegala, još jedne reprezentacije koja je daleko od top kvaliteta.

Složićete se da je to razočaravajuć performans za nekoga ko je bio prvi kandidat da bude najbolji strelac turnira...

Totenhem je problem

Mišljenje velikog broja ljubitelja fudbala je da je Kejnov glavni problem to što igra za Totenhem.

Niko ne može da kaže da "Pevci" ne igraju dopadljiv i atraktivan fudbal, ali to nije dovoljno da se osvajaju trofeji, pa Hari Kejn sa punih 29 godina u karijeri još nije podigao nijedan pehar.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn na kolenima u dresu Totenhema

Jednostavno, nijedna reprezentacija ne može da se bori za titulu prvaka sveta, ako joj je glavni igrač neko ko ne zna kako se osvajaju trofeji, što je apsolutno slučaj sa Kejnom i Engleskom.

Dakle, ukoliko želi da 2026. godine pokori planetu sa svojim nacionalnim timom, Hari bi uskoro morao da promeni sredinu i pređe u neki veći klub, a nema sumnje da bi ga mnogi rado videli u svom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading