POŠTOVALA JE OVIH PET PRAVILA I DOŠLA DO TELA IZ SNOVA: Doktorka podelila svoju tajnu, niko ne veruje da TAKO LAKO!

Autor: N.J.

Lifestyle

11.12.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka je podelila trikove koji pomažu u gubljenju kilograma.

POŠTOVALA JE OVIH PET PRAVILA I DOŠLA DO TELA IZ SNOVA: Doktorka podelila svoju tajnu, niko ne veruje da TAKO LAKO!

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ doctor.emi

Doktorka Emi

Doktorka Emi Hosoda uspela je da smrša neverovatnih 45 kilograma i to promenom ovih pet navika. Ona je u videu na TikTok - u podelila čega je morala da se odrekne i šta je tačno uradila kako bi došla do linije iz snova. Želela je da pomogne i drugim ljduima, te je objasnila šta bi trebalo da promenite kako biste postigli određene rezultate.

Kao prvo pravilo ona navodi izbegavanje šećera, odnosno velikih količina šećera jer osim što će ih telo skladištiti kao mast, postoji i rizik od nastanka dijabetesa. Da podsetimo, dijabates je šećerna bolest ili dijabetes  je hronični, neizlečivi sistemski poremećaj metabolizma, koji se karakteriše hiperglikemijom, odnosno trajno povišenim nivoom glukoze u krvi, prenosi "Vaskumeli".

Foto: Izvor: Pixabay/MariaGutebring

Brza hrana - pljeskavica i pomfrit

Drugo pravilo podrazumeva konzumiranje suplemenata koji odgovaraju vašoj genetici i eventualnim problemima sa hormonima, zato je to najbolje da ih uzimate na osnovu dogovora sa lekarima. Ona ističe da mnogi uzimaju suplemente tek tako da bi skinuli kilažu, a da ništa ni ne znaju o tome.

Treće pravilo je dovoljan unos vode. To je ono što većina zaboravlja, mnogi misle da su gladni, a zapravo su dehidrirali pa bespotrebno "posežu" za hranom.

@doctor.emi 5 things I would ALWAYS do as a doctor who lost 100lbs and kept it off. #doctoremi #learnontiktok #weightlosstransformation #weightloss ♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes

Ona navodi da je uzimala magnezijum kako bi se "odvikla" od slatkiša i lakše spavala. Ne znamo koliko magnezijum pomaže u zaustavljanju želje za slatkišima, jer neke studije su pokazale da to nema nikakve veze, dok ona tvrdi da je njoj pomogao.

Peta stvar koja vam može pomoći da skinete kilažu je trening. Ona ističe da je trening snage taj koji može mnogo više da vam pomogne u gubljenju kilograma, od treninga kondicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading