STJUARDESA OTKRILA SVE TAJNE SVOG POSLA: Bez ove stvari neće kročiti u avion, a ovo će vas zgroziti!

Autor: N.J.

Lifestyle

08.12.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste znali za ovo?

STJUARDESA OTKRILA SVE TAJNE SVOG POSLA: Bez ove stvari neće kročiti u avion, a ovo će vas zgroziti!

Foto: Ap photo

Stjuardesa je otkrila jednu stvar bez koje se nikada ne ukrcava u avion i dala vrlo konkretne upute o pridruživanju. Kiera Mist je stjuardesa. Ona je na TikTok - u otkrila da kada leti uvek na sebi ima kremu za sunčanje, kao i da to rade sve njene koleginice. Objasnila je zašto:

- Učinili smo to jer letimo okolo u metalnoj cevi na 30.000 stopa samo jedan dan i to je jako blizu ozonskog omotača. Zapravo smo toliko izloženi zračenju da će nas zdravstveno osiguranje označiti kao astronaute ili radiologe - rekla je ona.

Ona je u trećem delu u videu na TikTok - u objasnila da postoje i skrivene sobe za posadu, koje su pretrpane krevetima. Kiera je objasnila koliko je stjuardesama potrebno da obave neku uslugu.

Foto: Izvor: Printscreen/TikTok/cierra_mistt

Kiera Mist na aerodromu

Još jedna tajna

Stjuardesama je potrebno 20 minuta da obave uslugu i da će osoblje većinu vremena zažmuriti na to ako su ljudi diskretni. Gospođa Mist takođe je otkrila da stjuardese mogu "otvoriti vrata wc - a spolja" što je zgodno ako neka osoba ima hitan medicinski slučaj, prenosi "Dejli mejl".

 

@cierra_mistt

flight attendant secrets are officially back💙✈️ ♬ original sound - Cierra Mistt

 

Napomenula je da piloti i stjuardese "ne dobijaju plate dok svi ne uđu u avion i dok se vrata aviona ne zatvore".

- S obzirom na to, postoji razlog zašto vam kažemo da vam ne možemo pomoći da podignete svoje torbe jer možemo da se povredimo, a naš posao nije ni počeo - kaže ona.

Takođe, podržala je druge stjuardese koje odbijaju da piju toplu vodu iz aviona, ističući da se rezervoari proveravaju svakih šest do devet meseci i čiste samo ako postoji neki problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading