HRVATI, POGLEDAJTE ŠTA IMA SRBIJA: Mamićeve reči pred okršaj "Vatrenih" sa Brazilom izazvale su BURU u regionu!

Autor:

Sport

08.12.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat se, u svom stilu, dotakao učinka Srbije i "Kockastih" u Kataru.

HRVATI, POGLEDAJTE ŠTA IMA SRBIJA: Mamićeve reči pred okršaj "Vatrenih" sa Brazilom izazvale su BURU u regionu!

Foto: Starsport, Profimedia

Kontoverzni biznismen Zdravko Mamić izjavio je da bi selekcija Hrvatske ponovo igrala finale Svetskog prvenstva sa tandemom Dušan Vlahović/Aleksandar Mitrović

Takođe, nekadašnji prvi čovek zagrebačkog Dinama pružio je podršku srpskom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, uprkos ispadanju "Orlova" sa Mundijala već u grupnoj fazi.

Apsolutno, apsolutno da! Čast Petkoviću, čast Livaji, čast Budimiru, čast Kramariću, ali ova dvojica su neka druga dimenzija. Hrvatska je deficitna na poziciji centarfora posle odlaska Mandžukića. Vidite šta ima Srbija, pa još i Jovića koji je bio u Realu - odgovorio je Mamić na pitanje da li bi "Vatreni" u tom slučaju ponovo stigli do završnice Svetskog prvenstva, a potom je analizirao Piksijev učinak na klupi našeg nacionalnog tima:

Poštujem Piksija. Nismo se nikada videli i uživo komunicirali, ali smo se dva, tri puta čuli telefonom oko nekih fudbalskih informacija. Uvek je bio srdačan i korektan. Ja ga znam kao igrača, bio sam njegov navijač. Da se ne lažemo, svi smo živeli u istoj državi, Zvezda je bila prvak Evrope i sveta posle Stojkovića kapitena. Igrao je za našu reprezentaciju - podvukao je Zdravko Mamić.

Podsetimo da će Hrvatska u petak od 16 časova odmeriti snage sa Brazilom u borbi za polufinale SP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading