ROĐENDAN JE BIO MALA SVADBA! Sara Jo o proslavi koja je ostavila sve bez daha, pa priznala: "Uživam u ljubavi sa Žigom" (VIDEO)

Autor: Katarina Marković

Zabava

08.12.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Jo progovorila o proslavi rođendana, dečku, ali i željama za narednu godinu

Mlada pevačica Sara Jo izdvojila se brojnim hitovima, ali i time što svoj ljubavni život ne krije od očiju javnosti, pa ne krije da uživa u vezi sa plesačem Žigom Sotlarom, te je rođendanskim slavljem, koje je više ličilo na svadbu, bacila mnoge na razmišljanje da li nagoveštava sledeći korak sa izabranikom.

Pevačica je nedavno proslavila 29. rođendan, a ne krije da je od "malo većeg slavlja" usledila zahtevna organizacija, kao za svadbu:  

-Poželela sam ove godine da organizujem nešto malo više od rođendanske večere, ali sam shvatila da kada god odlučite da ogranizujete nešto takvo, to postaje mala svadba. Poželela sam malo bolju muziku, dekoraciju i prostor, ali kada shvatila koliko ima detalje i posla oko toga, zaista nisam mogla da verujem. Međutim, svima se svidela i muzika i prostor, definitivno mi je ovo najbolji rođendan do sada - rekla je pevačica za Republiku.

Republika

Foto: Republika

Sara Jovanović

Kako Sara i njen dečko gaje istu ljubav prema plesu, što se može videti po zahtevnim koreografijama, koje su deo svakog njenog nastupa, pevačica je otkrila koliko joj znači što Žiga i ona imaju ista interesovanja:

-Nikada nisam želela da generalizujem u životu i da budem deo tabora koji misle da se suprotnosti privlače, ili da slična interesovanja spajaju ljude. Međutim, iz ove perspektive sam uvidela da ista interesovanja zaista puno znače, kao i to što se poznajemo dugo. Bili smo nekoliko godina prijatelji i saradnici. Prvi put mi se desilo da mi se iz jednog prijateljstva rodi ljubav i zaista istinski uživam od prvog dana- objašnjava Jovanovićeva.

Sarin album uskoro bi trebalo da ugleda svetlost dana, a pevačica je sada otkrila zbog čega je njena publika čekala toliko dugo.

-Nije novi album, već prvi album. Ne znam kako sam to sebi dozvolila, ali sve su do sada bili singlovi. Izgleda da sam morala da sačekam i da dočekam ovaj trenutak. Nadam se da će publika osetiti koliko smo ljubavi i trudna uložili u album - istakla je ona.

Republika

Foto: Republika

Sara Jo

Mnogi nisu mogli da veruju da će pesma "Muškarčina", kojom je Sara pretendovala da nastupi na protekloj "Pesmi Evrovizije", postati ogroman hit.

-Pesma "Muškarčina" donela mi je mnogo više nego što sam mislila. Poprilično je eksperimentalna, zaista nisam znala kakva će biti reakcija. Nisam znala kako će ljudi reagovati, mislim da su na početku bili zbunjeni, da su je vremenom zavoleli, a onda je nastupu upotpunio doživljaj - rekla je pevačica. 

Kako se bliži Nova godina, Sara Jo otkrila je šta su joj želje za narednu godinu.

-Samo taj album, ne tražim puno - zaključila je ona kroz smeh.

Šta je Sara Jo još rekla, pogledajte u video-zapisu na  početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nije lepo

11.12.2022 07:44

Devojka je NULA. Potpuni promašaj za javni posao.