IMA BOLJU ZADNJICU I OD KIM KARDAŠIJAN: Niko ne veruje da je prirodna, a kad vidite njenu mamu, ŠOK! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

08.12.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li izgleda bolje od Kim Kardašijan?

IMA BOLJU ZADNJICU I OD KIM KARDAŠIJAN: Niko ne veruje da je prirodna, a kad vidite njenu mamu, ŠOK! (FOTO/VIDEO)

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ andrelyss

Andrelis Segovia

Personalni trener i nutricionista Andrelis Segovia ozbiljno se posvetila zdravom načinu ishrane, stilu života i navikama koje pozitivno doprinose njenom telu. Ona dane provodi u teretani i vežba kako bi dostigla određenu formu. Izgleda bolje nego ikada, a njena zadnjica nadmašila je i svetski poznatu Kim Kardašijan. Iako mnogi ne veruju, ona je potpuno prirodna, a kako kaže za sve je zaslužna genetika. Uzak struk i izvajan stomak je definitivno ono čemu teže mnoge žene, a ona je to uspela zahvaljujući svakodnevnom trudu i radu. Njena figura privlači poglede gde god da se pojavi.

Andrelis je posvećena zdravom načinu života, a tome uči i svoje klijenete. Zahvaljujući stečenom znanju, postigla je mnogobrojne transformacije svojih klijenata, te nekada podeli i njihovu fizičku promenu koju su doživeli zbog predloga ishrane i vežbi koje ona organizuje. Ali to nije sve, sama promena utiče i na njihove psihičko stanje, te im donosi mnogo više samopouzdanja i osećaju se veoma dobro u svojoj koži.

Ona je podelila video i pokazala kako je izgledala kada se nije zdravo hranila, tada je bila znatno mršavija. Sada, ona jede pet puta dnevno, zbog čega je dobila na kilaži i mišićima. 

@andrelysnsg The creatine I use is from @onesol_ my discount code: andrelys 🧚🏻‍♀️ #fyp #foryoupage #foru #foryou #parari ♬ original sound - mitch

Ona se osvrnula i na komentare da je "njeno telo lažno" zbog čega je pokazala kako izgleda njena mama. Njena mama ima sličnu građu kao ona, te je zaustavila ružne komentare. Nakon videa koji je podelila na TikTok - u svi su delili oduševljenje izgledom njene mame.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading