ZNAKOVI DA SU TELU HITNO POTREBNI INTIMNI ODNOSI: Ovi neočekivani signali znače samo jedno!

Autor:

Lifestyle

07.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su znaci da su vam potrebni intimni odnosi.

ZNAKOVI DA SU TELU HITNO POTREBNI INTIMNI ODNOSI: Ovi neočekivani signali znače samo jedno!

Foto: pexels.com

Postoji nekoliko znakova koje mogu da ukažu da su telu potrebni intimni odnosi, ili da osoba nije imala odnose neko vreme. Obično se nedostatak seksa pre "vidi" odnosno oseti kod nežnijeg pola, ali to može biti izraženo i kod muškaraca. Znaci koji mogu da ukažu da su vašem telu potrebni intimni odnosi su: neraspoloženje, slab imunitet, nesanica i čest stres, piše Bojana Trifunović na TikTok - u.

Neraspoloženje

Često kada se osoba žali da joj nije dobro, a da ni sama ne zna zbog čega je to tako, obično je razlog seks. Šansa da se osoba razboli jer nije imala intimne odnose duže vreme, takođe postoji. Ne zato što nedostatak seksa izaziva "bolest", već nekada nedostatak sna zbog neraspoloženja može da utiče na imunološki sistem.

Slab imunitet

Neki veruju da nedostatak seksa utiče na slabljenje imuniteta. Seksom i poljupcima razmenjuju se bakterije, a manjak seksa, znači i manje izlaganje bakterijama. Što manje imate seks, vaš imunitet će biti slabiji.

Foto: pixabay.com

Ženu boli glava

Nesanica

Poznato je da svi veoma brzo "padnu u krevet" nakon seksa. Šta mislite zašto onda muškarci brzo zaspu nakon intimnog odnosa? Sve je u vezi sa oksitocinom - hormonom koji se proizvodi tokom orgazma, a ima snažno umirujuće dejstvo.

Čest stres

Dokazano je da seks utiče na smanjenje stresa, odnosno da oslobađa od stresa. Oksitocin, obično poznat kao hormon 'ljubavi' ili 'maženja', može da smanji stres.

Da li vi imate neki od ovih simptoma? 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Kuku i lele

08.12.2022 12:04

Da li ima neki vaš "novinar" IQ veći od broja cipela? Ovakve gluposti može napisati,samo osoba koja je u konfliktu sa svojom inteligencijom. Bolje ne pišite ništa.

Ajde

08.12.2022 12:36

Meni ovi simptomi mogu da se jave samo zbog slabo plaćenog posla.

Ivana

08.12.2022 12:59

Gluposti

Viki

08.12.2022 13:04

Cekajte,cekajte malo. Ako orgazam zavrsava sav posao oko svega navedenog,onda mozemo i bez seksa.,dovoljna je masturbacija. Naravno znamo zbog cega nam je seks potreban,ali nije strasno ukoliko ga neki imaju veoma retko.