PAUZA OD PARTNERA NA 30 DANA: Stručnjaci za veze utvrdili šta je presudno - ovih nekoliko stvari su REŠENJE svih ljubavnih problema!

Autor: N.J.

Lifestyle

30.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da vam je potrebna pauza.

PAUZA OD PARTNERA NA 30 DANA: Stručnjaci za veze utvrdili šta je presudno - ovih nekoliko stvari su REŠENJE svih ljubavnih problema!

Foto: shutterstock

Tužni muškarac i žena

Sabrina Aleksis Bendori je stručnjak za veze. Ona savetuje kako možete da prebolite bivšu ljubav, odnosno raskid ili kako da se vratite istoj, ali sve ima svoja pravila.

Ona ističe da ako ste u vezi, trebalo bi da uzmete 30 dana "odmora", bez kontakta sa partnerom. Savetovanjem je počela da se bavi nakon što je postala opsesivna zbog bivšeg dečka. Danas je na temelju toga izgradila karijeru, udata je i ima decu.

Koraci kako da vratite dečka ili definitivno završite sa njim

- Dobra vest je da su koraci isti ako želite da završite sa njim, odnosno ako ne želite više ništa sa njim - počela je ona i otkrila da morate prestati da pišete, zovete, da se čujete na društvenim mrežama, apsolutno ništa. Tokom tog 30 - dnevnog perioda "apstinencije" od partnera i samoće, bez obzira na to da li ste raskinuli ili samo napravili pauzu, ne bi trebalo da se čujete.

Foto: Izvor: Printscreen/ Tiktok/ sabrinabendory

Sabrina savetuje na TikTok - u

Koraci za odvikavanje od ljubavi

Potrebno vam je vreme da se emocionalno distancirate, i vreme da objektivno sve sagledate. Takođe, ona ističe da morate znati šta želite i da budete čisti sami sa sobom. Onda bi trebalo da napravite spisak kvaliteta i mana svog partnera, pa da vidite šta će prevagnuti.

 

Šta vam nedostaje?

- Ako mislite da vam nedostaje i volite ga, trebalo bi da analizirate šta vam zaista nedostaje, jer potreba za vezom nije potreba za osobom. Morate se zapitati kako drugačije možete pronaći ono što vam nedostaje, sa prijateljima ili porodicom - dodala je. 

Ona dodaje da se zapitate zašto ga želite nazad, da li je stvarno vredan toga i nedostaje li vam zaista, ili se samo plašite da budete same i da nećete naći nekoga boljeg od njega? Na ovo pitanje morate same odgovoriti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading