OGLAS ZA POSAO ZAVRŠIO SE SVADBOM: Udala se za 20 godina starijeg šefa, evo kako je zapušila usta svima koji je vređaju! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

30.11.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da zna da će se stvari ovako odvijati!

OGLAS ZA POSAO ZAVRŠIO SE SVADBOM: Udala se za 20 godina starijeg šefa, evo kako je zapušila usta svima koji je vređaju! (FOTO/VIDEO)

Foto: Izvor: Instagram/ krystlekayture

Neki upoznaju muškarca u izlasku, na društevnim mrežama, a ova devojka nije mogla da veruje da će se zaljubiti samo jednim odlaskom na razgovor za posao. Kristl ima 30 godina, a zahvaljujući oglasu za posao, upoznala je svog sadašnjeg supruga. Ona se još 2014. godine prijavila na oglas za posao za dadilju i tada ga je upoznala.

Kristl je istakla da je to trebalo da bude samo običan sastanak, a danas nakon toliko godina je srećno udata, živi lep život i ima šestočlanu porodicu. Njen suprug Ben, ima decu iz prvog braka koja su od Kristl mlađa samo nekoliko godina. Ipak, to ih nije sprečavalo da se druže i poštuju, jer oni su sada odrasla deca koja idu na fakultet.

Foto: Izvor: TikTok/ krystlekayture

Kristl i Ben

- Rekla sam da je izlazak sa šefom loša ideja jer je toliko stariji od mene, a danas smo venčani i imamo prelep život - napisala je ona.

Na TikTok - u ona stalno objavljuje njihove zajedničke video snimke kako uživaju i zabavljaju se, te pokazuje da je ne brinu mnogo tuđa mišljenja. Svakodnevno uživaju u životu, izlaze, a ona planira i bebu sa njim. Istakla je da imaju veliku porodicu, ali da to nije dovoljno. Ona želi da imaju još jedno dete.

 

- Večeras slavimo pet godina braka i sedam godina zajedno sa troje odrasle dece i mojim 11 - godišnjakom. Dobrodošli na profil TikTok - a na kom se ne stidite 20 godina razlike koju imate sa svojim partnerom - napisala je ona i time želela da zaustavi sve loše priče o njenom braku i ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading