"POSLE DECA PATE JER TO OPISUJU KAO ODVRATNO": Stricu je rodila troje dece, a prvi put je video kada je bila beba!

Autor: N.J.

Lifestyle

26.11.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudna ljubavna priča!

"POSLE DECA PATE JER TO OPISUJU KAO ODVRATNO": Stricu je rodila troje dece, a prvi put je video kada je bila beba!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ SWR

Klaus i Jozefin je bračni par, dolaze iz Nemačke i imaju decu, a na prvi pogled izgledaju kao normalna porodica. Ipak, oni se suočavaju sa mnogobrojnim negativnim komentarima, a najviše se tiču njihovog braka. Klus je za nemačke medije ispričao da je prvi put video kada je bila beba, on joj je rođeni stric i u braku su. Njihov brak je tabu, ali je legalan.

Klaus je od supruge stariji 23 godine. Oni su se sreli 16 godina nakon njenog rođenja, odnosno kada je bila tinejdžerka. Tada su se upoznali, a pre toga nisu bili u kontaktu. Nakon što je prošlo tri godine, on nije mogao da krije svoja osećanja, priznao joj je sve, a ona je odlučila da vezu nastave.

Tako je Jozefin stupila u odnos sa rođenim stricom. Danas, oni su zajedno 14 godina i imaju troje dece. Uprkos brojnim negativnim komentarima, pokazalo se da je njihova ljubav jaka. Ali ljudi takođe imaju svoje komentare, i to ne uvek negativne!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ SWR

Klaus i Jozefin pričaju u emisiji pričaju o braku

Nakon njihovog gostovanja, nizali su se "šarenoliki" komentari, neki su pisali da su gosti "uzbudljivi", a drugima se njihov brak nije dopao.

- Posao ljubavi je spajanje ljudi! Tačno tako! - pisalo je ispod videa.

- Sjajna i dirljiva epizoda! - napisali su.

- Sa teoretske tačke gledišta, vrlo mi je čudno voleti svog strica. Verovatno zato što mislim na sebe i svoje stričeve... Ali oni imaju svoju priču i tu bi se očigledno mogla razviti ljubav. Toliko mi je simpatična, skladna i uravnotežena da se pitam ko smo mi da je osuđujemo. Deca kasnije pate od onih koji to opisuju kao "fuj" i "odvratno", a ne od ljubavi roditelja kao takve - još jedan je od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading