MOŽDA ĆE VAS IZNENADITI ALI OVO JE IDEALAN BROJ PARTNERA ZA ŽENE I MUŠKARCE!

Autor:

Lifestyle

24.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li postoji idealan broj partnera?

MOŽDA ĆE VAS IZNENADITI ALI OVO JE IDEALAN BROJ PARTNERA ZA ŽENE I MUŠKARCE!

Foto: Shutterstock

Odrađeno je jedno istraživanje o idealnom broju seksualnih partnera . Ispitanici su odgovorili na pitanje koju brojku smatraju "najpoželjnijom" kada je reč o seksualnoj prošlosti njihovih partnera. Takođe, oni su odgovarali koji je broj najpoželjniji kada je reč o ženama, e evo šta je istraživanje pokazalo.

Muškarci češće od žena lažu o svojoj seksualnoj prošlosti, preciznije o tome koliko su partnera imali, potvrdilo je istraživanje stranice „Superdrug Online Doctor“.

Prema odgovorima ispitanika koje su pitali koju brojku smatraju "najpoželjnijom" kada je reč o seksualnoj prošlosti njihovih partnera, zaključeno je da za žene ona iznosi maksimalno 14, a za muškarce 15. Ako je broj veći od 14, odnosno 15, druga strana tu osobu počinje doživljavati kao promiskuitetnu.

Foto: Izvor: Unsplash/Womanizer Toys

Partneri u krevetu leže

Vrlo mala razlika ukazuje na nepostojanje dvostrukih standarda što se ogleda i u preciznoj brojci: idealan broj seksualnih partnera i za žene i za muškarce iznosi 7.

Osim prevelikog, ispitanici su se izjasnili da in može smetati i premali broj seksualnih partnera: ako je žena imala seksualne odnose samo sa jednim ili dva partnera, a muškarac s dva ili tri partnera, ispitanici su ih smatrali previše konzervativnima, prenosi "Zadovoljna hr".

Svakako idealan broj partnera je indvidualan, tako da ne bi trebalo da se vodite brojkama. Ljubav je nepredvidiva kako kažu. Zato, vi ćete najbolje odlučiti iako se mnogo komentariše o tome koji je to broj koji se "preporučuje" pre braka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nick

26.11.2022 16:32

Pitajte muslimane sta je idealan broj zato se slabo rastaju