DA LI SE PLAŠITE "MEDENE ZAMKE"? Trend testiranja vernosti počeli da koriste i muškarci, evo o čemu se radi

Autor: N.J.

Lifestyle

24.10.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I muškarci testiraju svoje partnerke.

DA LI SE PLAŠITE "MEDENE ZAMKE"?  Trend testiranja vernosti počeli da koriste i muškarci, evo o čemu se radi

Foto: Izvor: Instagran/dan.foord

Prevareni momci (i devojke) uglavnom budu uhvaćeni u TikTok trendu "testova vernosti", piše "Dejli Mejl". 

Svetski je trend da sumnjivi ljudi traže pomoć korisnika društvenih medija kako bi videli hoće li će njihovi partneri doći u iskušenje da ih prevare ako ih kontaktira neko koketan. Rezultati lojalnih testova, uključujući snimke ekrana nedopuštenih poruka, često se dele na Internetu. Deprimirajuće, čini se da lovci na med (žene i muškarci zamoljeni da "testiraju" svoje partnere flertovanjem sa njima) imaju prilično visoku stopu uspeha.

Jedan muški lovac na med iz Ujedinjenog Kraljevstva je tiktoker Den Ford, koji upada u DM-ove nesuđenih devojaka, mameći ih na prevaru.

Foto: Izvor: Instagran/dan.foord

Den Ford u teretani

 

Podelio je brojne videozapise na svom kanalu u kojima objašnjava kako su uspeli njegovi eksperimentalni "testovi vernosti". Prema Denu, redovno ga kontaktiraju sumnjivi momci koji žele da on stupi u kontakt sa njihovim devojkama i flertuje sa njima, kako bi videli hoće li odgovoriti.

Često to i čine: zaista, njegova se stopa uspeha čini alarmantno visokom, a čini se da mnoge žene reagiraju na njegove pomake. Toliko da je Den u nedavnom videu ismejavao momke koji su bili uvereni da ih devojke nikad neće prevariti.

Dan tvrdi kako su mu muškarci govorili:

- Moja djevojka nikad ne bi varala. Proći će tvoj test odanosti. 

Ostali videozapisi na Denovom TikTok kanalu govore o tome kako je namamio žene u svoju zamku i razotkrio ih kao varalice ili ljude koji barem imaju nameru varati.

U svom poslednjem testu odanosti, on tvrdi da je uhvatio udatu ženu, nakon što ga je ženin muž kontaktirao.

 

 

Suprug je rekao da mu se žena poslednjih meseci udaljila i da pokazuje manje interesa za njega. Stoga je zamolio Dena da očijuka sa ženom kako bi video želi li ga možda prevariti.

Nažalost za muža, njegova žena je zagrizla mamac i uzvratila flertom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading