SADA JE I ZVANIČNO: Poznato koji igrači su na Piksijevom spisku za Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

24.10.2022

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto mogućih 55, Piksi je prijavio samo 35 fudbalera koji konkurišu za SP.

SADA JE I ZVANIČNO: Poznato koji igrači su na Piksijevom spisku za Svetsko prvenstvo!

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

Iako je FIFA pre samo nekoliko nedelja donela novo pravilo i proširila mogućnost selektora da na prvi spisak pozovu čak 55 fudbalera, Dragan Stojković Piksi je odlučio da preliminarni izbor čine njih 35, prenosi "Maxbet Sport".

Piksi je podneo spisak FIFI, koja trenutno zna koji fudbaleri konkurišu za mesto u reprezentaciji Srbije na predstojećem Mundijalu u Kataru. Ipak, selektor Srbije tu odluku verovatno neće saopštiti široj javnosti.

Foto: facebook.com/Fudbalski savez Srbije/printscreen

Fudbaleri Srbije slave gol u Oslu

Pratiće stručni štab "orlova" igre fudbalera sa spiska u naredne dve nedelje, a onda sledi i konačna odluka na kojih 26 fudbalera će Stojković moći da računa u Kataru.

Najvažnije od svega je da do konačnog roka za predaju spiskova, odnosno 13. novembra kada se sva prvenstva prekidaju zbog prvenstva, igrači Srbije ne dožive nijednu povredu, koja bi mogla da pokvari planove Piksija na prvenstvu sveta. Dobre vesti su svakako oporavak Luke Jovića i Miloša Veljkovića, baš kao i Aleksandra Mitrovića, koji je juče bio strelac u pobedi Fulama.

Svetsko prvenstvo počinje 20. novembra, utakmicom između Katara i Ekvadora, a naša selekcija će svoj prvi meč odigrati četiri dana kasnije, kada će joj rival biti selekcija Brazila. Osim ove dve reprezentacije, u grupi G se nalaze još i ekipe Švajcarske i Kameruna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Krle

24.10.2022 12:33

A gde je spisak igrača? U naslovu piše poznat spisak igrača! Gde je spisak? Bez uvrede, teški ste indijanci.