BESMISLENO! Devojke idu na spavanje sa selotejpom preko usta, kada čujete zašto ŠOKIRAĆETE SE! (VIDEO)

Autor: N. J.

Lifestyle

12.10.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad pomislite da ste sve videli, niste.

BESMISLENO! Devojke idu na spavanje sa selotejpom preko usta, kada čujete zašto ŠOKIRAĆETE SE! (VIDEO)

Foto: Photo by Alexandra Gorn on Unsplash

Žene su nepresušan izvor novih ideja i otkrića, ali ovakva zamisao se skoro nije pojavila. Ipak, ostavljavamo vama da procenite novi trend koji je zavladao društvenom mrežom TikTok.

Novi trend promoviše da devojke idu na spavanje sa lepljivom trakom preko usta, što vam mi svakako ne preporučujemo da radite.

Foto: Izvor: Printscreen/ Video TikTok/isabelle.lux

Tik-Tok trend

Zašto ovo radi?

Obrazloženje za ovakav potez je da doprinosi kvalitetnijem snu, jača imunitet, sprečava anksioznost, a i onemogućava loš zadah.

@isabelle.lux Reply to @christinakaiulan6 Beauty and Anti Aging while you Sleep pt 1 ♥️ #mouthtape #antiaging #beautyroutine ♬ original sound - Isabelle Lux ⚡️ Skincare

Doktor Karan Raj objašnjava mnogo stručnije ovaj video, i daje do znanja da je ovakav potez potpuno besmislen. On je rekao da ne postoji objašnjenje kako uopšte lepljiva traka utiče na kvalitetniji san, a da, ako imate problema sa alergijom ili sinusima, ovo nikako ne radite.

Za kvalitetniji san uradite sledeće:

Lezite u krevet što je moguće ranije. Telefon pomerite od vas i pre spavanja pokušajte da smanjite upotrebu lap-topova i drugih uređaja.

Budite aktivniji

Dobar san često je rezultat dnevne iscrpljenosti zato se potrudite da tokom dana budete aktivniji, da se više krećete i obavite što više zadataka.

Republika

Foto: shutterstock

Raspremanje kreveta

Ograničite dremku

Odmaranje preko dana može da utiče na večernje spavanje, ali ako ne možete da se kontrolišete dremnite ranije u toku dana.

Priguši svetlo

Svi znamo da svetlost i san nikako ne idu zajedno. Da biste utonuli u san morate napraviti mirnu atmosferu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading