PUKLI Vojaž i Đina Džinović! Haris ISTERAO svoje: Nije ih podržavao, vršio je pritisak na nju da joj ne treba TAKAV dečko!

Autor:

Zabava

12.10.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović i Vojaž raskinuli.

PUKLI Vojaž i Đina Džinović! Haris ISTERAO svoje: Nije ih podržavao, vršio je pritisak na nju da joj ne treba TAKAV dečko!

Foto: instagram.com/djinadzinovic/printscreen

Popularni reper Mihajlo Veruović Vojaž i ćerka pevača Harisa Džinovića Đina Džinovića stavili su tačku na svoj ljubavni odnos i to zbog medijskog pritiska, ali su kako se navodi, ostali u dobrim odnosima.

- Početak njihove veze bio je baš lep mnogo su se trudili da se sakriju od očiju javnosti. Međutim, mediji su ih razotkrili i tu su počeli prvi problemi. Vojaž i Đina su pokušali da održe svoju vezu stabilnom bez obzira na to što njen otac, pevač Haris Džinović nije podržavao tu ljubav. To je sve funkcionisalo kratko, on je stalno vršio pritisak na Đinu da ostavi Mihajla, da joj ne treba takav dečko. Na kraju, oni ipak nisu izdržali pritisak javnosti i njenog oca i raskinuli su, ali su ostali u dobrim odnosima. Đina se sad posvetila fakultetu, a Vojaž poslovnim obavezama - ispričao izvor za Kurir.

Republika

Foto: tiktok/djinadzinovic

Đina Džinović i Vojaž

Vojaž ipak, i dalje ostao pri onome što je ranije pričao o odnosu sa Đinom.

- Nisam bio u vezi s njom, Đina mi je najbolja drugarica - istakao je Mihajlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading