Aleksićka kao PUŠTENA S LANCA nasred tezge: Seka na nastupu ZAJAHALA Đanija! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je Aleksićka pevala Đani je prišao da je snima telefonom i igra s njom, a ona se okrenula i počela da ga pipa svuda po telu.

Aleksićka kao PUŠTENA S LANCA nasred tezge:  Seka na nastupu ZAJAHALA Đanija! (FOTO)

Foto: S. Zakić

Folk pevači Seka Aleksić i Radiša Trajković Đani nastupili su prekjuče zajedno na jednoj proslavi, a prisutni su ostali u šoku kada ga je folkerka zajahala pred svima!

Dok je Aleksićka pevala, Đani je prišao da je snima telefonom i peva s njom, a ona se okrenula i počela da ga pipa svuda po telu.

 

Foto: Instagram printsceen

Seka grlila i pipkala folkera kad je prišao da je snima!

 

- Seka i Đani su se našli na jednoj tezgi, s njima je bio i Šerif Konjević. Posle su se pridružili još neki pevači, ali Seka i Đani su bili zvezde večeri i uzeli su najveće honorare. Pošto Seka retko pije, jedva je dočekala da nazdravi s Đanijem za svoju dušu, malo je puklo piće, pa su popustile kočnice. Ona je počela Đanija da grli, a, dok je pevala, dirala ga je svuda po telu, pa su gosti bili šokirani! Naravno, videlo se da se šale, ali je bilo neprijatno za gledanje s obzirom na to da Seka u javnosti nikad nije takva. Naravno, alkohol čini svoje, niko im to nije uzeo za zlo - priča za Srpski telegraf upućeni izvor koji je bio na slavlju.

 

Foto: Instagram printsceen

Seka i Đani su se zapili posle tezge

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading