Lejdi Di se NABACIVALA Bobi Živojinoviću! Otkrivena dugo čuvana TAJNA, Brena iskrena: Ne želim da povredim takvu ličnost!

Autor:

Zabava

09.10.2022

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena otkrila detalje početka emotivne romanse sa suprugom Bobom Živojinovićem.

Lejdi Di se NABACIVALA Bobi Živojinoviću! Otkrivena dugo čuvana TAJNA, Brena iskrena: Ne želim da povredim takvu ličnost!

Foto: www.profimedia.rs/ATA Images

Lepa Brena je u emisiji ''Balkanskom ulicom'' pričala i o svojoj ljubavi sa Bobom Živojinovićem, te istakla da zbog karijere nije razmišljala o ljubavi niti je mislila da će joj se dogoditi nešto dok nije srela Bobu, na kog su je, kako kaže, mnogi upozoravali.

 - Svi su mi na neki način govorili da bi trebalo malo da ga se plašim. Ja bih ih uvek pitala u kom smislu bi trebalo da ga se bojim. Onda bi mi oni govorili kako je on ipak poznat na svetskom nivou, da će me ostaviti i da će pasti na čari neke svetske lepotice jer su one “hvatačice” - ispričala je pevačica.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Lepa Brena

- Njemu se čak i Lejdi Di nabacivala - istakla je uz Vesna Dedić, ali Brena nije želela da produbljuje ovu temu.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Lepa Brena o Lejdi Di

- Ona je jedna super dama i ne želim da kažem ništa što bi povredilo jednu takvu ličnost. Bobina i moja energija su se spojile, tako da sam ja svim tim ljudima koji su me savetovali da ga se plašim govorila da nisam ni ja devojčica od 14 godina, da me puste da sama sve to doživim, procenim, pa, na kraju, i padnem i razbijem se ako treba, ali ću da ustanem i preživim. Naša ljubav je pobedila. Ta neverovatna strast sa početka je prešla u jednu mnogo moćniju i snažniju fazu, u nešto mnogo kvalitetnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading