Sanja Vučić u ŠOKU zbog HAPŠENJA Tee Tairović, pa otkrila šta je ona preživela!

Autor:

Zabava

09.10.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sanja Vučić šokirana hapšenjem Tee Tairović.

Sanja Vučić u ŠOKU zbog HAPŠENJA Tee Tairović, pa otkrila šta je ona preživela!

Foto: ST/D.KADIĆ

Pevačica Sanja Vučić uhvaćena je na aerodromu, a kako je rano jutros njena koleginica privedena na na aerodromu u Hamburgu, Sanja je otkrila da li joj se nekada nešto slično desilo.

- Svašta. Nisam tako nešto iskusila. Dešavalo mi se da ostavim sam kofer, pa je došla policija, njušili su psi, ali to je desilo samo jednom i nikad više - rekla je Sanja, pa otkrila gde je i gde bila:

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Sanja Vučić

- Bila sam sa Ksenijom u Podgorici, bilo nam je fantastično. Lepo smo se provele, malo čudno - rekla je Sanja za Blic i dodala da se ne osvrće na negativne komentare na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Tea Tairović

Menadžer Tee Tairović Nikola Bojović Bridžis.

- Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok - rekao je Tein menadžer za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading