Brena oplela po mlađim kolegama i ''DIVAMA'': Kreten nije mogao na TV, sad samo što ne izvade PIŠTOLJE!

Autor:

Zabava

09.10.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena dala je svoj sud o novim generacijama na estradi.

Brena oplela po mlađim kolegama i ''DIVAMA'': Kreten nije mogao na TV, sad samo što ne izvade PIŠTOLJE!

Foto: printscreen/blic tv

Lepa Brena bila je gost emisije ''Balkanskom ulicom'' gde je govorila o svojoj karijeri i uspehu, koji je pripisala sebi, talentu i radu, ali i okolnostima koje su vladale u državi koja je u to doba bila znatno veća, te je u jednoj takvoj zajednici postojao osnov za zvezde tog kalibra, ali kako kaže termin ''zvezda'' ne voli.

- Reč “zvezda” ne volim. Sada to više nije ni popularno. Sada je popularno da budeš diva - poručila je ironično Lepa Brena, pa dodala:

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Lepa Brena

- Novo vreme će doneti neke nove zvezde, odnosno nove dive. Svi će ih zvati tako jer one same to traže i zahtevaju. Ove nove generacije, od 1991. godine pa naovamo, ponašaju se kao da će da izvade pištolje i da nas maltretiraju, i verbalno i ovako.

- Nas su učili da budemo vaspitani i normalni, moralno i etički ispravni, da nikada ne pričamo o sebi u superlativu, da nikada ne počinjemo rečenicu sa “ja”. Ne mogu da se prilagodim na ovu novu situaciju. Poštujem svakoga ko se izbori za svoje mesto pod suncem, ali čovek treba da bude vaspitan. To nema veze sa tim da li dolazi iz ekstremno bogate ili ekstremno siromašne porodice. Odmerenost i vaspitanje nemaju veze sa novcem - dodala je pevačica:

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Lepa Brena o novim generacijama

- Za nas su festivali bili Ilidža, Splitski festival, Beogradsko proleće, Evrovizija, Olimpijada… Mi smo sve to upijali i odrastali na nekim pozitivnim vrednostima. Na TV-u nije mogao da bude kreten. Na TV-u su bili ljudi koji su napravili nešto, tako da smo mi odrasli na nekim normalnim i pozitivnim postulatima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading