Romana Panić uhvaćena sa NOVIM FRAJEROM: Pričalo se da joj Draško Stanivuković greje postelju, a ovaj BIZNISMEN je taj pravi! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romana Panić uhvaćena je sa dečkom!

Romana Panić uhvaćena sa NOVIM FRAJEROM: Pričalo se da joj Draško Stanivuković greje postelju, a ovaj BIZNISMEN je taj pravi! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Pevačica Romana Panić našla se u žiži interesovanja kada se pojavila vest u domaćim medijima da je političar Draško Stanivuković bacio oko na nju, nakon njene koleginice Tanje Savić

Republika

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Tanja Savić i Draško Stanivuković

 

Međutim, kako se pevačica nije oglšavala, javnost je ostala uskraćena odgovora da li je to istina. Sve do sada, kada je odlučila da pokaže svog partnera, za kog su komentari podeljeni. 

Dečko Romane Panić, Filip Mrkanjić tema je o kojoj ne prestaje da se piše, a iako pevačica nije želela da krije koliko je zaljubljena, par u javnosti nismo imali prilike da ih vidimo, dok na njenom "Instagram" profilu zajedničkih fotografija nema.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Pevačica nikada nije želela da iznosi detalje svog emotivnog života, a dobro upućeni izvor jednom prilikom je otkrio: 

Romana više od dve godine živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašla u ljubavi sa biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Posle niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da su ona i njen verenik uhapšeni dok su boravili u Australiji kao turisti piše Story. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading