Ovde živi UDOVICA Đorđa Balaševića: Olivera otvorila vrata porodičnog doma, detalji će vas dirnuti! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udovica Đorđa Balaševića, Olivera Balašević otvorila je porodičan dom u Novom Sadu!

Ovde živi UDOVICA Đorđa Balaševića: Olivera otvorila vrata porodičnog doma, detalji će vas dirnuti! (FOTO)

Foto: E-stock

Kantautor Đorđe Balašević napusto nas je iznenada pre godinu i po dana, a za njim je ostala njegova neutešna porodica, koja svakodnevno oživljavaju uspomenu na njega. Kako se spomene Novi Sad, svi u jednom trenutku pomisle na Balaševića, a njegova udovica Olivera Balašević pokazala je kako izgleda njen dom u kojoj je godinama uživala sa pokojnim suprugom. 

Republika

Foto: youtube.com/Đorđe Balašević Official

Đorđe Balašević

 

Naime, neretki su oni koji prolazeći Cvijićevom ulicom, u Novom Sadu očekuju da će ugledati dvorac koji pripada porodici Balašević, pa u tom iščekivanju prođu pored jednog sasvim običnog doma, ni ne sluteći čiji je.

Kuća Đorđa Balaševića je baš onakva kakav je bio i on, velika, a jednostavna.

 

Velika toliko da bi u njoj mogli da žive svi Balaševići, ali su trenutno nastanjeni samo Olivera, Aleksa,  njegova supruga i njihova ćerka Vera. No, neretko su tu i Đoletove ćerke i unuke, koje uživaju u prostranom dvorištu koje krasi jedan sasvim neobičan objekat – čardak.

No, s obzirom na to koliko Balaševići vole Vojvodinu i sve što ima veze s njom, nikoga nije iznenadilo kada je slavni muzičar u svom dvorištu sagradio ostavu za kukuruz.

A da gonak ispred kuće i čardak u dvorištu nisu jedino što asocira na Vojvodinu i vojvođanske salaše, dokaz su i fotografije koje je Đoletova supruga podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, što možete pogledati u galeriji iznad teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading