TRUDNA Alis Adaktar (42) više nije ista: Nakon saznanja da čeka TREĆU BEBU, Adamova majka napravila drastičnu promenu!

Autor:

Zabava

09.10.2022

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alis Adaktar promenila je lični opis nakon saznanja da je trudna!

TRUDNA Alis Adaktar (42) više nije ista: Nakon saznanja da čeka TREĆU BEBU, Adamova majka napravila drastičnu promenu!

Foto: Instagram.com

Majka Adama Adaktara Alis Adaktar (42) nedavno je šokirala sve priznanjem da je u drugom stanju.

Sada je odlučila da promeni imidž, pa je fotografiju odmah objavila na mrežama. Alis smo na malim ekranima gledali sa kratkom crnom paž frizurom, koju je sada odlučila da promeni.

 

Umesto kratke kose, Alis se pojavila sa dugom, smeđom kosom i oduševila pratioce, a mnogi kažu da joj ova frizura bolje stoji.

Inače, Alis pored Adama ima ćerku Viktoriju, a kada je javnosti saopštila da čeka i treće dete oglasio se njen sin i otkrio kako je reagovao na vesti da će uskoro dobiti mlađeg brata ili sestru. Partner Alis Adaktar se ne pojavljuje u rijalitiju, a ona ga je prokomentarisala za medije.

Republika

Foto: Instagram.com

Alis Adaktar

 

- Svesno sam pristala da moj život bude javan, drugi ljudi to ne zele i ja to poštujem. Odluka da zadržim dete je samo moja, jer sam ja majka, a na kraju krajeva, život muškarca se ne menja dolaskom deteta - rekla je Alis o ocu svoje bebe.

Podsetimo, nakon vesti da je Alis trudna, Adam se oglasio i otkrio kako se oseća povodom majčine treće trudnoće:

- Iskeno nije mi bilo svejedno kada sam saznao, ali najbitnija je njena odluka. Ona je srećna to je to. Najbitnije je da dete bude živo i zdravo - kazao je Adam.

Republika

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Alis Adaktar i Adam Adaktar

 

- Donela sam odluku za koju osećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebalo da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene - napisala je Alis uz fotografije na kojima je istakla stomak, a u komentarima su se nizale čestithe i poruke podrške.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading