Marija Veljković pokazala DUBOKI DEKOLTE: Voditeljka raspalila muškarcima maštu, svi uzdišu za njenim atributima (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Veljković pokazala je bujne grudi u uskoj haljini!

Marija Veljković pokazala DUBOKI DEKOLTE: Voditeljka raspalila muškarcima maštu, svi uzdišu za njenim atributima (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Marija Veljković nedavno je potrvrdila da je u vezi sa glumcem Rastkom Jankovićem (50), a sada je zapalila mreže provokativnim fotkama.

Niame, Marija se uvukla u preusku crnu haljinu, a pratioci su sve vreme "zurili" u njenu figuru, koju voditeljka neguje godinama unazad. Obučena u usku, crnu haljinu, Marija se sagla da uključi, a potom i isključi snimanje na telefonu, zbog čega je njen dekolte bio u prvom planu.

 

Inače, Marija, koja s bivšim suprugom ima troje dece, već 6 meseci uživa u vezi sa glumcem i pevačem Rastkom Jankovićem.

- Svi moji prijatelji mogu da potvrde da sam od studentskih dana govorila da je Rastko najlepši srspski glumac. Naravno, to nisam pričala u intervjuima za medije da me ne bi spajali sa njim. Zanimljivo je što smo živeli u komšiluku, a nismo se sreli do pre tri godine - rekla je nedavno voditeljka iza Hello i opisala upoznavanje:

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Rastko Janković i Marija Veljković

- Upoznali smo se na rođendanu njegovog kuma Đorđa Davida, ali tada se ništa između nas nije desilo, jer je svako imao svoj život. Meni je ovo prva ljubav nakon razvoda. Sigurna sam u jačinu naše ljubavi, ali sam brinula kako će deca reagovati. Međutim, Rastko je toliko divan prema njima da ga obožavaju. Srećna sam što sam ga srela, on je zaslužan za moj osmeh,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zex

08.10.2022 15:20

Koju maštu, pa ja imam veće grudi od nje...

mara

08.10.2022 16:32

A gde su joj?!🤔😂😂

James *on*

09.10.2022 18:24

Od "bujnih" grudi samo dva utegnuta mlohava visuljka.Kada sam zumirao lice primetio sam veliku deformaciju napumpanih, majmunskih usna.Sve je radila da bi bila riba i po a dobila telo i lice kao nepuna pola ribe.Ej Maro,razmisli,ne srljaj u ambis.Za koju godinu,kada se deca osveste, prezreće te...

Dr..No

09.10.2022 18:44

Dali je majka,"devojka momku" ili raspojasana kafanska pevaljka iz neke zadimljene prčvarnice.Ponuđeno,na izvolte, dekolte pet para ne vredi...ofucano,istrošeno...troje dece,devet ljubavnika...muža ne raćunam...i ovaj aktuelni šmeker po malo...