Luna i Marko u Americi potrošili 30.000 evra: Nisu štedeli, a evo na šta su dali najviše novca (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2022

09:30 >> 09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković nisu štedeli novac na putovanju po Americi.

Luna i Marko u Americi potrošili 30.000 evra: Nisu štedeli, a evo na šta su dali najviše novca (FOTO)

Foto: Instagrram printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković ispunili su svoj višegodišnji san i pre nešto manje od dve nedelje otputovali su u Ameriku. Oni su juče uslikani na aerodromu sa velikim brojem kofera, iako su na ovo putovanje krenuli samo sa dva. Miljkovići su, kako pišu domaći mediji, u Americi potrošili 30.000evra.

- Odlično smo se proveli, ali vratili smo se jako umorni. Ovi silni koferi su moje maslo, ali jednostavno nisam mogla da odolim kupovini. Najveći kofer je onaj sa bebinim stvarima. Ćerkica nam je mnogo nedostajala koliko god da smo uživali. Imam osećaj kao da je nisam videla godinu dana. Čeka nas kod kuće i trčimo joj u zagrljaj. Ne možemo da dočekamo da je izgrlimo i izljubimo - rekla je Luna.

 

 

Njenu priču o kupovini bez granica potvrdio je i izvor koji je otkrio da bračni par nije uspeo da uštedi ni evro.

Miljkovići su na novu garderobu i modne dodatke navodno potrošili više od 10.000 evra, a svakodnevni obilasci različitih gradova, znamenitosti, kao i ručkovi u najskupljim restoranima dnevno su ih koštali i do 2.000 evra.

Ovakvim hedonističkim ponašanjem na putovanju ispraznili su navodno čak 30.000 evra svoje ušteđevine, ali se ni trenutka nisu pokajali.

- Luna i Marko su se dogovorili da će po dolasku u Ameriku razmišljati samo o tome da što više toga vide i da će uživati bez ikakve brige o novcu. Tokom poslednje dve godine svu zaradu od društvenih mreža, modnog brenda i zajedičkog Jutjub kanala pametno su trošili pa su uspeli i da uštede za razne hirove poput ovog putovanja u Ameriku, ali i bogatog šopinga - kaže izvor.

 

 

- Iako se Luna potrudila da za svakog člana porodice kupi ponešto, malena Mia je najbolje prošla. Kupila joj je garderobu svetski poznatih brendova i više od deset pari obuće. Marko i ona najmanje su kupili sebi. Šta bi tek bilo da su i sebe čašćavali. Koferima bi zauzeli ceo avion - zaključuje izvor.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Emilija

09.10.2022 15:26

Dal je realno da su jeli u restoranima? Evo npr. ja kad sam bila u Njujorku,jela sam samo brzu hranu (inace se zdravo hranim u Srbiji,jako vodim racuna o ishrani ..ali u Njujorku,gde je hrana u restoranima jako skupa,odlucila sam da jedem brzu hranu koja je jeftina ...samo tako jedem brzu hranu,kad negde otputujem gde je skupo jesti po restoranima).

Emilija

09.10.2022 15:28

Ja u Njujorku uglavnom jedem brzu hranu, jer su cene u restoranima uglavnom previsoke.

Emilija

09.10.2022 15:30

Inace se hranim zdravo al u Njujorku sam jela picu,obožavam njujoršku picu! Jela sam je svakog dana dok sam bila u Njujorku. Parče pice je idealno kad želim da pojedem nešto usput i vratim se obilaženju.