MASOVNO TROVANJE KOKAINOM U ŠKOLI: Jedno dete nalazi se u KRITIČNOM stanju!

Autor:

Svet

09.10.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U srednjoj školi koja se nalazi u ruralnom delu Meksika zabeležđeno je više desetina učenika koji pate od simptoma trovanja, a sumnja se da je uzrok konzumacija kokaina.

MASOVNO TROVANJE KOKAINOM U ŠKOLI: Jedno dete nalazi se u KRITIČNOM stanju!

Foto: printscreen/youtube.com

Informativni kanali navode da je u jednoj od srednjih škola u meksičkom regionu Čiapas hospitalizovano 57 tinejdžera zbog simptoma trovanja, a jedan od učenika nalazi se u kritičnom stanju.  

Lekari su isprva posumnjali da su učenici konzumirali pokvarenu hranu ili zagađenu vodu, ali je kasnijim ispitivanjima utvrđeno da nije reč o tome, već se radi o mnogo goroj stvari.

Naime, lokalne vlasti izrazile su sumnju da su učenici navedene škole koristili narkotike, odnosno kokain koji je u sebi sadržao otrovne supstance. Ipak, neki roditelji hospitalizovane dece navode da su hrana i vodu posluživani u kantini škole bili na neki način zagađeni kokainom. 

Najčešći simptomi koji su se pojavili kod otrovanih učenika jesu pospanost, nesvestica, vrtoglavica, mučnina i bol u stomaku.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading