Brena UNIŠTILA Ninovu karijeru i oterala ga u PROPAST? Rešić živeo u STRAHU: Plašim se za život, dobio sam silne PRETNJE!

Autor:

Zabava

09.10.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nino Rešić živeo je u strahu da će mu se nešto desiti i za sve je krivio Lepu Brenu.

Brena UNIŠTILA Ninovu karijeru i oterala ga u PROPAST? Rešić živeo u STRAHU: Plašim se za život, dobio sam silne PRETNJE!

Foto: ST/D. KADIĆ/e-stock

Nekada velika folk zvezda Nino Rešić u jeku slave okrivio je Lepu Brenu za pretnje smrću i učešće u uništavanju njegove karijere. Naime, pevač je nakon raskida saradnje sa izdavačkom kućom ZAM i prelaska u PGP RTS počeo da dobija pretnje, a tvrdio je da iza njih stoji upravo njegova koleginica, čiji menadžer je bio i vlasnik produkcije koju je Rešić napustio.

Republika

Foto: Youtube

Nino Rešić

Kako je tada bio ultrapopularan, mediji su kontaktirali s njim da bi uradili lepršavi intervju o zgodnim devojkama u njegovom spotu, a on ih je dočekao s pričom o životu i smrti, tvrdeći da se s razlogom plaši.

Nino nije krio da strahuje za život i bezbednost, pa je u ondašnjem estradnom listu Sabor otkrio da živi u panici jer je verovao da bi neko mogao da mu naudi.

- Uspešno sam preživeo to snimanje spotova, gnjuranje, blizinu lepih žena, ali ako mi se nešto, kojim slučajem, desi, želim da znate da su za to odgovorna gospoda iz izdavačke kuće ZAM, Gane Đokić i Lepa Brena. Nemojte se ništa čuditi, hoću da svi znaju istinu. Plašim se za život jer sam dobio silne pretnje. To nije šala - iznenadio je tvrdnjama da čelnici ZAM žele da ga unište i nastavio da priča zbog čega je uveren da su se urotili protiv njega:

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Brena

- Dešavaju mi se ružne stvari koje su van domena estrade, pesama i mog pevanja. Pretili su mi direktno i preko drugih. Rečena su mi čak imena ljudi s one strane zakona koji će se postarati da me srede. Zar je moguće da moj prelazak iz ZAM u PGP RTS može da ima takve posledice? Na svu sreću, tokom boravka u Austriji nisam imao nikakvih problema. Publika me je super prihvatila, poseta u lokalima u kojima pevam je odlična. Ali u glavi mi stalno odzvanjaju pretnje. Sve sam javno rekao kad sam prešao u PGP. U ZAM sam imao istu reklamu kao i ostali pevači. Moji tiraži bili su sjajni i ja toj kući ništa ne dugujem. Dragana Mirković i ja finansirali smo snimanje spotova i reklamiranje ploča naših kolega. Ganetu sam rekao, ako smatra da nisam u pravu, neka me tuže, pa će sud saslušati i doneti presudu. Ali oni ne žele to, hoće lični obračun! Kažu, moliću ih ja da sve izgladim kako oni žele. Meni se čini da iza svega stoji Lepa Brena jer, prema njenim izjavama koje sam poslednjih meseci čitao i slušao u medijima, samo to mogu da zaključim.

S druge strane, Brena, za koju je istakao da stoji iza svega ružnog što mu se tada dešavalo, negirala je da ima ikakve veze s njegovim optužbama i samo kratko za medije tada poručila da je reč o glupostima.

Podsećanja radi, folker koji je bio jedna od najvećih muških zvezda narodne muzike vrhunac slave doživeo je devedesetih godina prošlog veka, dok je već dvehiljaditih usledio sunovrat njegove karijere i pad popularnosti, te sve veće potonuće u alkohol, a onda je usledila i bolna smrt. Umro je 2007., odbačen od estrade i svih onih koji su se očešali o njegovu slavu.

Angažovao i obezbeđenje!

Rešić je u to vreme angažovao i obezbeđenje, koje ga je pratilo na svim koncertima.

- Oni su me štitili i ranije. Treba stići od garderobe do bine i izbeći neprijatnosti. Moji obožavaoci bi da me dodirnu, zagrle, poljube. Prija mi popularnost, ali mora se na sve misliti i izbeći neprijatnosti zbog obostrane sigurnosti - rekao je Nino sada već davne 1994.

Republika

Foto: Youtube

Nino Rešić optuživao Lepu Brenu za pretnje smrću

Nikad nije kročio u "Grand"

Koliko je bio kivan na Brenu, svedoči i to što Rešić nikada nije kročio u "Grand". Nino je karijeru započeo u izdavačkoj kući ZAM, za koju je izdao najveće hitove "Što mi noći nemaju svanuća", "Usne vrele kao žar", "Zbogom, mala" i druge. Onda je 1994. naprasno rešio da pređe u izdavačku kuću PGP-RTS, za koju je nastavio da niže megahitove "Šta ću mala s tobom", "Udahni duboko", "Donesi divlje mirise". Uspehe je nizao sve do dvehiljaditih. Onda se produkcija ZAM raspala, a Lepa Brena i Saša Popović su oformili "Grand produkciju". Iako su sva imena s estrade prodefilovala kroz emisije "Granda" i izdavala muzičke albume, Nino do smrti nije izdao ništa za njih niti se pojavljivao u njihovim emisijama. Poslednja četiri albuma izdao je za nerenomirane izdavačke kuće, što je i dovelo do kraha karijere jer su pesme ostale u zapećku i nisu bile dobro promovisane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading