REPUBLIKA OČI U OČI SA MESIJEM: Argentinac pokazao da ga BAŠ BRIGA za domovinu!

Autor:

Sport

22.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivno iz Katara!

REPUBLIKA OČI U OČI SA MESIJEM: Argentinac pokazao da ga BAŠ BRIGA za domovinu!

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Lionel Mesi

Fudbalska reprezentacija Argentine doživela je senzacionalan poraz.

Republika

Saudijska Arabija bila je bolja od Lea Mesija i ekipe i to posle velikog preokreta (2:1), te je načinila pravo čudo koje je šokiralo planetu.

Ništa manje šokiran nije bio ni sam Lionel Mesi.

Po završetku meča novinari u miks zoni čekali su Argentinca, a on je odgovarao na pitanja svojih sunarodnika. Poslednji je Mesi izašao iz svlačionice, bio je vidno nezadovoljan i veoma razočaran, te nije trošio previše reči.

Naš specijalni izveštač iz Katara našao se oči u oči sa Mesijem i otkrio nam je da je Argentinac na pitanje sunarodnika da li ima nameru da se izvini naciji za ovaj poraz imao jasan odgovor.

- Ne pada mi na pamet - rekao je snuždeni, ali i besni Mesi.

Republika

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Lionel Mesi

 

I pored poraza od Saudijske Arabije, Leo Mesi je na ovoj utakmici našao način da uđe u istoriju. Postao je Mesi prvi Argentinac koji je postigao pogodak na četiri Svetska prvenstva. Do sada je poput Dijega Armanda Maradone i Gabrijela Batistute uspeo da pogodi na tri Mundijala.

Uz Mesija su po četiri puta na smotri najboljih selekcija planete golove postizali i Pele, Uve Seler, Miroslav Klose i Kristijano Ronaldo.

Argentinci će morati da vade fleke u ostalim mečevima grupne faze. U grupi sa "Gaučosima" se, pored Saudijske Arabije, nalaze još i Poljska i Meksiko koji svoj meč igraju od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading