Argentinci OČAJNI! "Gaučosi" POGNUTIH GLAVA posle SENZACIJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.11.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško su podneli poraz.

Argentinci OČAJNI! "Gaučosi" POGNUTIH GLAVA posle SENZACIJE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Argentine posle poraza od Saudijske Arabije

Dočekali smo prvu senzaciju na Svetskom prvenstvu.

Republika

Fudbalska reprezentacija Saudijske Arabije savladala je Argentinu posle velikog preokreta (2:1) i na taj način šokirala čitavu planetu.

O heroju ove pobede, golmanu Mohamedu Al Ovaisu već smo pisali, a naš specijalni izveštač iz Katara doneo nam je snimak očajnih Argentinaca po završetku njihove prve utakmice na Mundijalu.

Nisu uspeli Mesi i ekipa da opravdaju ulogu apsolutnog favorita i razočarali su navijače koji su u teškom stanju otišli sa stadiona.

U ovoj grupi nalaze se još Meksiko i Poljska koji će svoj meč igrati od 17 časova, a posle ovog poraza Argentine svi timovi su u igri za prolazak u narednu rundu.

Argentinci će 26. novembra igrati protiv Meksika od 20 časova, a istog dana će, samo sa početkom u 14 časova igrati Poljska i Saudijska Arabija. U finalnim okršajima ove grupe 30. novembra će se sastati Argentina i Poljska, odnosno Saudijska Arabija i Meksiko.

Podsetimo, na utakmici Argentine i Saudijske Arabije, Leo Mesi je i pored poraza uspeo da se upiše u istoriju. Postao je Mesi prvi Argentinac koji je postigao pogodak na četiri Svetska prvenstva. Do sada je poput Dijega Armanda Maradone i Gabrijela Batistute uspeo da pogodi na tri Mundijala.

Uz Mesija su po četiri puta na smotri najboljih selekcija planete golove postizali i Pele, Uve Seler, Miroslav Klose i Kristijano Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading