POTPUNA TRANSFORMACIJA ZGODNE ZVEZDE GRANDA: Kao crnka je privlačila pažnju gde god se pojavi, a sada postala još VATRENIJA (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Tadić Cipka pleni izgledom i ne libi se da svoje obline istakne u prvi plan, a sada je svoje fanove iznenadila novom promenom i podigla veliku prašinu na internetu.

POTPUNA TRANSFORMACIJA ZGODNE ZVEZDE GRANDA: Kao crnka je privlačila pažnju gde god se pojavi, a sada postala još VATRENIJA (FOTO)

Foto: instagram.com/aleksandra_tadic_official

Aleksandra Tadić Cipka

Aleksandra Tadić Cipka već godinama nosi titulu jedne od najtraktivnijih učesnica "Zvezda Granda". Poznata po dobrom glasu, ali i zgodnom telu, pevačica gde god da se pojavi privlači veliku pažnju.

Foto: instagram

Cipka kao crnka

To je učinila i sada neverovatnm transformacijom na koju se odvažila. Upoznali smo je kao vatrenu crnku, a sada je promenila ne samo frizuru već i boju kose. Ni manje ni više ofarbala se u crveno i promenom pohvalila na drušvenim mrežama.

Izazvala je lavinu reakcija, a gotovo da nema onoga ko joj nije rekao da je sada još bolja riba. „Mnogo ti je ovo bolje od crne“, „Au ženo, grmiš!“, „Odlično ti stoji nova boja“, „Joooj, pucaš“, „Leleee“, „Lepoj ženi sve lepo stoji“, „Bruka“, samo su neki od komentara koji su preplavili Cipkin Instagram.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading