NEMAJU SRAMA! Hrvati na JEZIV NAČIN komentarisali grb Srbije!

Autor:

Sport

22.11.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista nepotrebna priča.

NEMAJU SRAMA! Hrvati na JEZIV NAČIN komentarisali grb Srbije!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Svetsko prvenstvo u fudbalu je počelo i trajaće do 18. decembra.

Najbolje selekcije planete okupile su se u Kataru i boriće se za "zlatnu boginju", a među njima nalazi se i reprezentacija Srbije.

"Orlovi" su u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, a prvi meč će odigrati u četvrtak 24. novembra od 20 časova protiv Brazilaca.

Republika

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

 

Mundijal izaziva puno pažnje javnosti, a naše komšije iz Hrvatske potrudile su se da dođu u centar pažnje javnosti. Ali, ne po dobrom!

Index.hr se, u tekstu pod nazivom "As: Srbi ne podnose grb s kojim Srbija igra na SP-u" bavio grbom našeg nacionalnog tima. Istakli su su u tekstu da narod u Srbiji nije zadovoljan novim grbom na dresu, jer, kako oni navode, orlovi na grbu imaju puno sličnosti sa orlovima na grbu Poljske, Makedonije i Crne Gore.

Sam tekst nije toliko strašan kao komentari koji su bili brojni. Hrvati su se utrkivali ko će poslati jeziviju i bezobrazniju poruku, mnogi su spominjali nepriznatu državu tzv. kosovo i još neke provokativne stvari.

Evo nekih od komentara.

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u grupi sa Brazilom sa kojim će igrati 24. novembra od 20 časova, Kamerunom koji će "Orlovima" biti protivnik 28. novembra od 11 i Švajcarskom koju će četa Dragana Stojkovića Piksija napasti 02. decembra od 20 časova. Da li se vama sviđa grb na dresu fudbalske reprezentacije Srbije?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading