NATAŠA BEKVALAC BEZ TRUNKE ŠMINKE! Pevačica objavila jutarnji selfi, svi bruje o njenom prirodnom izgledu: "Kad smo se već ogolili..." (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako važi za jednu od najsređenijih javnih ličnosti sa domaće javne scene, Nataša Bekvalac ne libi se da pokaže i kako izgleda kada su refklektori ugašeni, te na svom Instagram profilu često podeli svoje izdanje bez šminke i nameštene frizure.

NATAŠA BEKVALAC BEZ TRUNKE ŠMINKE! Pevačica objavila jutarnji selfi, svi bruje o njenom prirodnom izgledu: "Kad smo se već ogolili..." (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac godinama je omiljena u javnosti kako zbog svoje iskrenosti, tako i zbog odličnog smisla za humor. Ovoga puta, pevačica je odlučila da se našali na račun svog izgleda, a ujedno i svima pokaže kako izgleda bez šminke.

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac pokazala kako izgleda bez šminke

Naime, Bekvalčeva je iskoristila vreme pre poletanja aviona da napravi jutarnji selfi kojim je poručila fanovima da je vreme da se potpuno ogoli pred njima.

- Kada smo se već ogolili, red je i da vidite kako izgleda ova lutkica kada se prvim jutarnjim avionom vraća sa koncerta iz Nemačke, uživajte - napisala je popularna pevačica u okviru objave na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira u sportskom izdanju, bez šminke.

Foto: instagram.com/bekvalceva

Nataša Bekvalac bez šminke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading