TOTALNI DELIRIJUM! Navijači Saudijske Arabije U TRANSU! Dva sata posle senzacije OKUPIRALI METRO! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.11.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znaju da proslave pobedu.

TOTALNI DELIRIJUM! Navijači Saudijske Arabije U TRANSU! Dva sata posle senzacije OKUPIRALI METRO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Saudijske Arabije

Najveću senzaciju u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva napravila je reprezentacija Saudijske Arabije.

Republika
 

Uspeli su fudbaleri ovog nacionalnog tima da savladaju Argentinu posle velikog preokreta i na taj način šokiraju ceo svet.

Vodili su "Gaučosi" sa 1:0 golom Lea Mesija sa bele tačke, poništena su im čak tri gola, ruku na srce opravdano, posle reakcija iz VAR sobe u prvom delu, a onda se desilo čudo.

Od starta drugog dela Saudijska Arabija uspela je da nametne svoj ritam igre i sa dva pogotka šokira Argentince! Prvo je Al Šehri u 48. minutu uspeo da postigne gol, a zatim je Al Davsari pet minuta kasnije pogodio za potpuni preokret.

Nije vredelo ni to što se Mesi upisao u istoriju i postao prvi Argentinac koji je postigao gol na četiri Svetska prvenstva (na po tri su pogotke davali Dijego Armando Maradona i Gabrijel Batistuta) - čuvar mreže Saudijske Arabije Mohamed Al Ovais postao je heroj i senzacija je priređena.

Navijači Argentine teško su podneli ovaj poraz, a fanovi Saudijske Arabije u transu su dočekali pobedu. Prvo su dugo ostali na stadionu i slavili sa fudbalerima, a zatim su okupirali ulice, ali i metro, gde se proslava nastavila.

Imaće priliku Saudijska Arabija da se plasira u osminu finala, a da li će u tome i uspeti ostaje da se vidi. U ovoj grupi nalaze se još i Meksiko i Poljska koji svoj meč igraju od 17 časova danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading