MALO JE FALILO DA GA IMAMO! Srbija ostala bez defanzivca za Mundijal u Kataru!

Autor:

Sport

26.11.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće nas, pa neće!

MALO JE FALILO DA GA IMAMO! Srbija ostala bez defanzivca za Mundijal u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Duel Srbije i Brazila

Brazilski defanzivac srpskih korena Lijanko Vojnović, rekao je u intervjuu za "globo.com" da je Srbija činila sve kako bi ga dovela u naš tim, međutim, Lijanko nije dobio šansu da obuče dres "orlova" i zaigra možda i na Mundijalu u Kataru.

Isto je želeo i selektor Dragan Stojković Piksi:

- Moj deda je Srbin, došao je iz bivše Jugoslavije. Za mene je bila čast da igram za Srbiju, igrao sam u kvalifikacijama za timove do 19 godina. Srbija je pokušala sve da igram na ovom Svetskom prvenstvu, ali FIFA me nije pustila jer sam tada izabrao reprezentaciju Brazila. I na kraju sam propustio i Olimpijske igre, ali to se dešava - izjavio je Lijanko.

Republika

Foto: Starsport

Lijanko Vojnović

Dok je boravio u Srbiji, Lijanko je kao igrač "generacije 97" igrao zajedno sa Nikolom Milenkovićem i Lukom Jovićem u reprezentaciji. Potom igrao je i sa Vanjom Milinković-Savićem u Torinu, baš kao i Sašom Lukićem.

- Igrajući za Srbiju bio u timu sa Lukom Jovićem i defanzivcem Milenkovićem. Ali ne samo igrače, imao sam zadovoljstvo da upoznam i komuniciram sa više ljudi, Petkovićem koji mi je pomogao da odem u Srbiju. Tu je trener Siniša Mihajlović, koji mi je postao kao otac. Tako da i ja imam svoje srce u Srbiji - rekao je Lijanko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading