SVE JE JASNO! Piksi ODBIO da ubaci ZVEZDU SRBIJE u prvih 11!

Autor:

Sport

25.11.2022

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ima poslednju reč!

SVE JE JASNO! Piksi ODBIO da ubaci ZVEZDU SRBIJE u prvih 11!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Direktor Fudbalske reprezentacije Srbije Stevan Stojanović osvrnuo se na poraz "orlova" na startu Mundijala u Kataru sa 2:0.

Naveo je da mu je žao što su povrede diktirale sastav tima, uz ocenu da bi formacija sa dva napadača bila "daleko opasnija po gol Brazila:

Republika

Foto: FSS

Stevan Stojanović

- Imamo igrače koji su došli sa povredama iz svojih klubova i bilo je logično da ih pita da li i dalje osećaju bolove i da li mogu da se stave na raspolaganje. Neki su mogli, neki nisu. Znate vrlo dobro Mitrov (Aleksandar Mitrović) mentalitet, naravno da je rekao da je spreman - kazao je Stojanović za zvanični sajt "FSS".

Republika

Foto: Starsport

Filip Kostić

Želju da zaigra je izrazio, kako je Stojanović dodao, i krilni igrač Filip Kostić, ali selektor nije želeo da rizikuje.

- Čak je i Kostić stisnuo zube, ali selektor nije želeo da rizikuje i doneo je odluku da ga sačuva za mečeve odluke protiv Kameruna i Švajcarske. Žao mi je što su nam povrede diktirale sastav tima, jer bi naša formacija sa dva špica bila daleko opasnija po gol Brazila - rekao je Stojanović.

Naredni duel Srbija igra 28. novembra protiv Kameruna od 11 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Čedo

25.11.2022 19:12

Kad god se izgubi a povrede,a sudije ,a publika,a vrućina,a kiša!!Još nešto najgore je to što samo you sami sebi dižete cenu dok drugi niko nema to mišljenje o Vama!!SLEDEĆA UTAKMICA IDETE KUĆI!!!

Munja

25.11.2022 21:32

@Čedo - Izvini Čedo a sa kim smo mi to igrali možda sa Uzbekistanom...Petostruki prvaci sveta su nas pobedili kapa dole i to je to.

Dejan

27.11.2022 07:33

@Munja - Jasno je ko je Brazil,ali nije jasno da za 90min nemas sut u gol.

Komsija

25.11.2022 22:47

@Čedo - A u bratac al si nabrijan negativno. Ima jos da se igra. Brazil je za ceo svet strah i trepet. Budi realan malo nemozemo sve da pobedimo i da budemi svetaji sampioni