Brazilci UDARILI po Piksiju: Nije nas POŠTOVAO, sada će NAUČITI!

Autor:

Sport

25.11.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštre reči upućene našem selektoru.

Brazilci UDARILI po Piksiju: Nije nas POŠTOVAO, sada će NAUČITI!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi na utakmici Srbija - Brazil

Srbija nije uspešno startovala na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Orlovi" su poraženi od Brazila sa 2:0, oba gola postigao je Rišarlison, a zanimljiva je bila veoma ofanzivna formacija selektora "Karioka" Titea.

Nju je u šali pred meč prokomentarisao i Dragan Stojković Piksi koji se zapitao da li će baš svi u napad i ko će igrati nazad ako sastav bude takav.

Sve ovo pogodilo je Tijaga Silvu koji je oštro udario po Piksiju posle meča:

Uvek smo srećni kad pobeđujemo, 1:0, 2:0. Naša je sreća što se nismo mučili. Ne volim puno pričati, ali njihov trener je rekao: 'Igraćeš s četiri napadača, ima li koga u odbrani?' Ovo je manjak poštovanja. Ne tražimo da nas se neko boji, ali malo poštovanja. Da ste proučavali našu ekipu, videli biste da smo primili malo golova, bez obzira da li igrali s tri ili četiri napadača - rekao je Tijago Silva, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Reprezentacija Brazila

- Pokušali smo da neutralizujemo njihove poteze, nisu bili u izglednoj prilici za gol. Nadam se da će sledeći put malo bolje proučiti našu ekipu i imati malo više poštovanja u svojoj izjavi.

Takođe, dodao je da Stojković sigurno zna ko su igrači Brazila:

Telefon, društvene mreže, koliko god ne želimo pratiti sve se mora videti. Otvoriš Instagram i tu si, na “naslovnoj strani”. Ne volim previše pričati o protivnicima, jer ih sve jako respektujem. Ali mislim da nas nije poštovao, pogotovo naš odbrambeni deo. Mislim da on zna ko su Markinjos, Danilo, Aleks Sandro, Tijago Silva... - zaključio je Silva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading