Vređanje, provokacije, pa TUČA u Kataru! Navijači U KLINČU: Sevale PESNICE, pa tražili LEKARSKU POMOĆ! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.11.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je vruće.

Vređanje, provokacije, pa TUČA u Kataru! Navijači U KLINČU: Sevale PESNICE, pa tražili LEKARSKU POMOĆ! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Tuča navijača Argentine i Meksika

Svetsko prvenstvo u Kataru stiglo je do šestog takmičarskog dana.

Svoj debi u četvrtak veče imala je i Srbija koja je poražena od Brazila sa 2:0, a sva dešavanja u petak 25. novembra možete pratiti putem našeg lajv-bloga.

Do sada je Mundijal tekao relativno mirno i bez većih incidenata. Manjak alkohola i skupe cene pića kada se negde i nađu, kao i brutalni zakoni koji važe u Kataru, naterali su navijače da budu mirni.

Ipak, viđen je i prvi veći incident. Na ulicama su se sukobili navijači Argentine i Meksika, a razlog je banalan - Meksikanci su vređali Lionela Mesija, a Argentinci su rešili da odgovore pesnicama na provokacije.

 

 

Epilog svega je razmena udaraca u kojoj su gore prošli Meksikanci, te se navodi da je njih nekolicina tražila lekarsku pomoć posle ovog incidenta.

Zanimljivo je da će ove dve reprezentacije snage odmeriti u drugom kolu Svetskog prvenstva, u subotu 26. novembra od 20 časova, te nema sumnje da nas očekuje vatren okršaj, kako na terenu, tako i na tribinama. Argentinci su pod imperativom pobede posle šokantnog i senzacionalnog poraza od Saudijske Arabije (1:2), dok su Meksikanci malo rasterećeniji jer su u prvoj rundi remizirali sa Poljskom (0:0), te ako ostvare povoljan rezultat protiv "Gaučosa" mogu da se nadaju prolasku u osminu finala.

U poslednjoj rundi Argentina će igrati protiv Poljske, a Meksiko protiv Saudijske Arabije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading