MARADONA JE BIO NADLJUDSKO BIĆE! Oglasio se Dijegov sin i uporedio oca sa Mesijem - oni su dve RAZLIČITE PLANETE!

Autor:

Sport

23.11.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni koji porede Dijega Armanda Maradonu i Lionela Mesija uopšte se ne razumeju u fudbal, izjavio je sin bivšeg selektora argentinske reprezentacije Dijego Maradona junior, prenose argentinski mediji.

MARADONA JE BIO NADLJUDSKO BIĆE! Oglasio se Dijegov sin i uporedio oca sa Mesijem - oni su dve RAZLIČITE PLANETE!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi protiv Saudijske Arabije

Mesi se našao na meti kritika, posle poraza Argentine na startu Svetskog prvenstva u Kataru od selekcije Saudijske Arabije (2:1).

Sin legendarnog Maradone je u razgovoru za argentinski radio izjavio je da veruje da će konačno da prestane poređenje Mesija i njegovog oca.

- Oni koji porede Mesija i mog oca ne prate i ne razumeju fudbal. Pričamo o dve epohe, o dva karaktera... Međutim, pogrešno je stavljati teret na Mesijeva leđa. Druga su vremena. Jeste da je potpuno ludo izgubiti od Saudijske Arabije, ali fudbal se promenio - rekao je Dijego Maradona junior.

Dijego Maradona je sa Argentinom osvojio titulu svetskog šampiona 1986. godine, dok je Mesi sa nacionalnim timom osvojio samo Kopa Ameriku.

- Mesi je sigurno najbolji fudbaler u istoriji čovečanstva, ali moj otac nije bio ljudsko biće, on je bio neko sa druge planete. To je razlika između njih dvojice - zaključio je Dijego Maradona junior.

Dijego Maradona je preminuo pre dve godine, a za reprezentaciju Argentine igrao je od 1977. do 1994. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading